Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ: Μάχη στην καμπίνα επιβατών αεροσκάφους από Βερολίνο για Ηράκλειο

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι

Πανικός επικράτησε σε πτήση τσάρτερ της Air-Berlin από το
Βερολίνο με προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης, όταν έκπληκτοι οι επιβάτες είδαν ταξιδιώτη, λίγο μετά την απογείωση, να σηκώνεται όρθιος και σε έξαλλη κατάσταση (πιθανόν μεθυσμένο) να χειρονομεί προς τις αεροσυνοδούς και να φωνάζει στα γερμανικά.

Στο αεροπλάνο επικράτησε αναστάτωση με τους πιλότους να ζητούν ενημέρωση μέσα από το πιλοτήριο. Ο δράστης παρέμενε όρθιος και κάποια στιγμή άρχισε να κινείται απειλητικά προς τους πίσω επιβάτες, την ώρα που το αεροπλάνο βρισκόταν στον αέρα. Όλοι παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα το νεαρό, που σύμφωνα με πληροφορίες, φώναζε πως είναι οπλισμένος. Κάποιοι πρόλαβαν να τραβήξουν φωτογραφίες που δείχνουν τους επιβάτες να κοιτούν από τις θέσεις τους, το σημείο της έντασης…

 
Τη λύση έδωσε ένας από τους επιβάτες. Ένας άνδρας που καθόταν στη θέση του, περίμενε την κατάλληλη στιγμή. Όταν ο δράστης έφτασε μπροστά του, σηκώθηκε και με γρήγορες όσο και «επαγγελματικά» επιδέξιες κινήσεις, ακινητοποίησε τον «εκτός εαυτού» επιβάτη, τον έριξε στο πάτωμα του αεροσκάφους και αμέσως του πέρασε χειροπέδες! Κάπου εκεί, έληξε χωρίς απρόοπτα η «περιπέτεια» των επιβατών της πτήσης, ενώ από το πιλοτήριο ο κυβερνήτης, την ώρα που το αεροσκάφος προσέγγιζε το αεροδρόμιο Ηρακλείου για να προσγειωθεί, μέσω Πύργου Ελέγχου, ειδοποιούσε την Αστυνομία του Αεροδρομίου.

Λίγο αργότερα όπως φαίνεται καρέ – καρέ στο επόμενο βίντεο ο «ταραξίας» οδηγήθηκε από αστυνομικούς του αεροδρομίου «Ν.Καζαντζάκης» Ηρακλείου, στο τμήμα εντός του αερολιμένα. Ωστόσο δεν κρατήθηκε και αποχώρησε αφού δεν υπεβλήθη μήνυση από κανέναν.

Σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη Ηρακλείου, ο άνδρας που πέρασε χειροπέδες στον ταραξία ήταν αστυνομικός που ταξίδευε για διακοπές στην Κρήτη. Είναι όμως πιθανόν, αυτή να είναι η «επίσημη» εκδοχή και για λόγους ασφαλείας, μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στη Γερμανία, οι εκεί αρχές να έχουν λάβει ειδικά μέτρα για τις πτήσεις τους, όπως και σε άλλες χώρες.

  Είναι δηλαδή πιθανόν, αστυνομικοί με προκάλυψη ταξιδιώτη, να βρίσκονται εντός πτήσεων εξωτερικού και εσωτερικού. Ιδίως τους θερινούς μήνες που χιλιάδες Γερμανοί ταξιδεύουν σε τουριστικές περιοχές για τις διακοπές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου