Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016

Απίστευτη τρικαλινή πατέντα: Δεν θα πιστέψετε γιατί κρέμασαν την ταμπέλα ανάποδα!

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι

Μια φωτογραφία που αποδεικνύει ότι η προχειρότητα είναι στο... DNA του Έλληνα
Αντικρίζοντας αυτήν την ταμπέλα που είναι κρέμασμένη ανάποδα σε δρόμο των Τρικάλων, η πλειοψηφία των ανθρώπων ίσως να υπέθετε ότι επρόκειτο για λάθος. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ιστότοπο trikalanews.gr, αυτή η επιγραφή στους πρόποδες του Προφήτη Ηλία τοποθετήθηκε επίτηδες έτσι, λόγω... έλλειψης του δήμου σε δεξιόστροφες ταμπέλες!

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος, παρόλο που τις περασμένες εβδομάδες ο δήμος Τρικκαίων διεμηνυε με «δελτίο τύπου» ότι δουλεύει για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας και ο σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας δήλωνε ότι θα διεξαχθούν αγώνες με οργανωτική επιτυχία, μία ταμπέλα έρχεται να αποδείξει ότι η... προχειρότητα είναι τελικά στο DNA του Έλληνα.

Η εν λόγω επιγραφή που βρίσκεται στους πρόποδες του Προφήτη Ηλία δείχνει τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι αγώνες. Προφανώς λοιπόν είχαν τελειώσει οι δεξιόστροφες ταμπέλες στον δήμο και περίσσευαν οι αριστερόστροφες. Εφόσον λοιπόν σε εκείνο το σημείο το βελάκι έπρεπε να δείχνει δεξιά, μία μόνο λύση υπήρχε: να τοποθετηθεί η πινακίδα ανάποδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου