Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016

Καλάβρυτα: Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένο που έπεσε θύμα ληστή με τσεκούρι

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι

Ο άτυχος 83χρονος ετοιμαζόταν να πέσει για ύπνο όταν είδε μπροστά του τον δράστη που είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα
Πίστεψε ότι θα ήταν η τελευταία νύχτα της ζωής του, ένας ηλικιωμένος που βρέθηκε ξαφνικά πρόσωπο με πρόσωπο με έναν κακοποιό ο οποίος εισέβαλε στο σπίτι του σε περιοχή του Δήμου Καλαβρύτων και απείλησε να τον σκοτώσει με... τσεκούρι και μαχαίρι, αν δεν του έδινε χρήματα!

Ο άτυχος 83χρονος ετοιμαζόταν να πέσει για ύπνο στην κατοικία του στην κοινότητα Καμενιάνοι, όταν είδε μπροστά του τον δράστη που είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα και κράδαινε απειλητικά τα κοφτερά εργαλεία που κρατούσε. Ο ηλικιωμένος δεν αντιλήφθηκε πώς μπήκε μέσα στο σπίτι του ο άγνωστος κακοποιός, αλλά και εκείνος δεν του έδωσε το χρόνο να το σκεφτεί!

Ο ληστής άρχισε να τον απειλεί ζητώντας όσα χρήματα είχε και ο 83χρονος υποχρεώθηκε να του υποδείξει το σημείο όπου φύλαγε 700 ευρώ για ώρα ανάγκης. Ο κακοποιός τα άρπαξε και έφυγε βιαστικά προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να εντοπιστεί από τους αστυνομικούς που ειδοποίησε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μόλις συνήλθε από την τρομακτική εμπειρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου