Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Καιρός: Με 39αρια μπαίνει ο Αύγουστος

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι

Υψηλές θερμοκρασίες, που

στα ηπειρωτικά τοπικά θα φτάνουν τους 37 με 39 βαθμούς Κελσίου, θα έχουμε την Δευτέρα 1η Αυγούστου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο σε όλη τη χώρα, με μεσημεριανές τοπικές μπόρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά κυρίως ορεινά τμήματα. Το μελτέμι στο Αιγαίο διατηρείται και θα φτάνει στη διάρκεια της ημέρας μέχρι τα 6 με 7 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά τη Δευτέρα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία γενικά αίθριος καιρός με νεφώσεις το μεσημέρι και σποραδικές βροχές στα ορεινά της Μακεδονίας. Η θερμοκρασία από 15 έως 37 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ήλιος με τοπική συννεφιά τις θερμές ώρες της ημέρας και το θερμόμετρο από 23 έως 36 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά Ελλάδα ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και σποραδικές βροχές στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 21 έως 38 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο καλός καιρός με πρόσκαιρη συννεφιά το μεσημέρι και τον υδράργυρο να δείχνει από 17 έως 37 βαθμούς.

Αίθριος καιρός και στα Κύθηρα. με το θερμόμετρο μέχρι τους 32 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ηλιοφάνεια και βοριάδες 5 με 7 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 24 έως 32 βαθμούς και στη νότια Κρήτη 2 με 3 βαθμούς περισσότερο.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου αίθριος καιρός. Οι άνεμοι βόρειοι 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα ήλιος με νεφώσεις το μεσημέρι, όμβρους στα ορεινά της Θεσσαλίας και θερμοκρασία, από 20 έως 37 και τοπικά στη Θεσσαλία 39 βαθμούς.

Στην Αττική αίθριος καιρός και βόρειοι άνεμοι 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 25 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου