Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Όταν η τσίπα είναι άγνωστη λέξη… Με 7,200 ευρώ το μήνα ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Σαντορινιός και μπήκε στο νόμο Κατσέλη

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Στο Νόμο Κατσέλη είναι ενταγμένες οι οφειλές από το «κόκκινο δάνειο» βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου, Νεκτάριου Σαντορινιού όπως αποκαλύπτει κυριακάτικη εφημερίδα, τη στιγμή μάλιστα που χιλιάδες συμπολίτες μας των 300 και 400€ προσπαθούν να αποφύγουν τον πλειστηριασμό του σπιτιού τους.

Στο έγγραφο της αίτησης που αποκαλύπτει η εφημερίδα, ο Βουλευτής επικαλείται αδυναμία πληρωμής του δανείου του, δηλώνοντας δαπάνες και έξοδα 5.094 ενώ οι μηνιαίες του αποδοχές είναι 7.128€. Πρόκειται για τον ίδιο πολιτικό που όλες τις τελευταίες ημέρες υπερασπίζεται με θέρμη το κυβερνητικό έργο στα τηλεοπτικά κανάλια.

Η απάντηση του «βουλευτή»..

Ο βουλευτής, υποστηρίζει ότι η υπαγωγή του στο νόμο Κατσέλη έγινε το 2014, πριν εκλεγεί βουλευτής ενώ με νεότερο αίτημα του, αργότερα, υπερπενταπλασιάστηκε η δόση που πληρώνει. Ταυτόχρονα όπως λέει, έχει ζητήσει να γίνει ρύθμιση του δανείου εκτός των προστατευτικών διατάξεων του νόμου Κατσέλη.

Ο βουλευτής αναρωτιέται γιατί η εφημερίδα δεν έδειξε ανάλογη ευαισθησία για τα «δανεικά και αγύριστα» που πήρε η εφημερίδα Κήρυκας Χανίων όπου είναι μέτοχος ο Κυριάκος Μητσοτάκης και δηλώνει ότι θα κάνει ότι μπορεί για να αποκαλυφθεί η αλήθεια σχετικά με το τρίγωνο διαπλοκής τραπεζών κομμάτων και ΜΜΕ.

Δηλαδή, «άλλα λόγια να αγαπίομαστε»..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου