Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016

Άγρια δολοφονία στο Κορωπί : Η νυν σύντροφος σκότωσε την πρώην σύζυγο με μαχαίρι

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Άγρια δολοφονία στο Κορωπί
Μία 35χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας με πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο
Μία 35χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου, αργά το βράδυ της Τετάρτης, με πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, όπου και κατέληξε.

Η αστυνομία βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα από τα πλέον άγρια εγκλήματα, καθώς η 35χρονη έφερε τραύματα σε πολλά σημεία του σώματός της.

Ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες του -κατά τα φαινόμενα- εγκλήματος, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση θα προσφέρει χρήσιμα στοιχεία στο εγκληματολογικό της αστυνομίας που ερευνά τη σκοτεινή αυτή υπόθεση.

ΝΕΟΤΕΡΑ
 Η νυν σύντροφος σκότωσε την πρώην σύζυγο με μαχαίρι

Θύμα μια 38χρονη - Δέχθηκε πέντε χτυπήματα με μαχαίρι - Σε κατάσταση σοκ ο 50χρονος σύντροφός της
Μια απίστευτη τραγωδία κι ενα άγριο έγκλημα το οποιο δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. Πρωταγωνιστες δυο γυναίκες, οι οποίες συνδέονταν ερωτικά με τον ίδιο άνδρα.

Ένα πρωτοφανές έγκλημα για τα ελληνικά δεδομένα διεπράχθη αργά το βράδυ της Τετάρτης στο Κορωπί με τους κατοίκους της περιοχής αλλά και τους αστυνομικούς να προσπαθούν να κατανοήσουν τα κίνητρα που οδήγησε την σύντροφο ενός πενηντάχρονου άνδρα να σκοτώσει την πρώην σύζυγο του.

Ήταν λίγο μετά τις 10:30 το βράδυ της Τετάρτης όταν μια 38χρονη γυναίκα μεταφερόνταν στο κέντρο υγείας του Κορωπίου σοβαρά τραυματισμένη απο πέντε μαχαιριές σε διαφορά σημεια του σώματος της. Οι γιατροι που εξέτασαν τη γυναίκα διαπίστωσαν το θάνατο της.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές της περιοχής οι οποίες μετά από έρευνες ανακάλυψαν οτι δράστης του εγκλήματος ήταν μια άλλη γυναίκα. Συμφωνα με αστυνομικές  πηγές κοινό σημείο των δύο γυναικών ήταν ο ιδιος άνδρας.
Δράστης η νυν σύντροφος και θύμα η πρώην σύζυγος του 50χρονου, ο οποίος έχει από δύο παιδιά με την κάθε γυναίκα.

Οι άντρες της ΕΛΑΣ συνέλαβαν τη φερόμενη ως δολοφόνο, ενω οδήγησαν στο τμήμα Κορωπίου τον 50χρονο άνδρα, ο οποίος που σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα της ζωής του διατηρούσε σχέσεις και με τις δύο γυναίκες, προκειμενου να δώσει κατάθεση.

Ο 50χρονος πριν δώσει κατάθεση στους άνδρες της ασφαλείας Νοτιανατολικής Αττικης έδειχνε να τα έχει χαμένα, ενω συνεχώς ρωτούσε τους αστυνομικούς εάν η πρώην σύζυγός του βρισκεται εν ζωή ή πέθανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου