Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016

Απίστευτος Πολάκης: Είμαι επιστήμονας και με κάλεσαν για βοήθεια στην αιμορροϊδεκτομή της Σαντορίνης

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτέθηκε στον Γ. Πατούλη κατηγορώντας τον για φθόνο και μίσος
«Απαράδεκτη, γελοία και μίζερη» χαρακτήρισε μέσω ανάρτησής της του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης την ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, η οποία έθεσε σήμερα θέμα νομιμότητας για την παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στο χειρουργείο στη Σαντορίνης.

Επιτιθέμενος στον Ιατρικό Σύλλογο της πρωτεύουσας και προσωπικά στον Πρόεδρο του, κ. Πατούλη, ο κ. Πολάκης αναφέρεται στο θέμα που προέκυψε από την δραστηριοποίηση του εντός χειρουργείου, την οποία γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτηση του επίσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την ανάρτηση

«Στην απαράδεκτη, γελοία και μίζερη ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνων (δηλ. του Πατουλη συγκεκριμένα, ο οποίος μετά που έχασε την πρόσβαση στο υπουργείο υγείας που είχε επι Αδώνι -Βορίδη εχει πάθει παράκρουση απώλειας εξουσίας )

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ :

Το ότι έκλεισα το Ιατρείο μου και τα βιβλία της επαγγελματικής μου δραστηριότητας ως οφειλα μετά που έγινε υπουργός ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι απώλεσα την επιστημονική μου ιδιότητα και την ειδίκευση μου στη χειρουργική την οποία Υποχρεούμαι να χρησιμοποιώ όταν κληθώ για βοήθεια είτε από ασθενή ,είτε από συνάδελφο γιατρό όπως επιβάλλει άλλωστε ο όρκος του Ιπποκρατη.

ΥΓ 1 με κάτι τέτοιες ανακοινώσεις καταλαβαίνει κανείς το φθόνο και το μίσος που κρύβει η ψυχή του βολεμένου μικροαστού που ακούμπησε όλη του την ύπαρξη στο να είναι η θεραπαινιδα της εξουσίας ,αποκτώντας αξία που ποτέ δε θα κατακτούσε με τις δικές του ηθικές ,πνευματικές η επιστημονικές δυνάμεις.

ΥΓ2 θέλω να μάθω τι στάση κράτησαν οι άλλες παρατάξεις στον ΙΣΑ στην ανακοίνωση αυτή και ειδικά οι αριστερές».Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου