Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Έκτακτη Είδηση : Οι κάτοικοι στη MOΡIA ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ έχουν αποκλείσει το χωριό και φυλάνε σκοπίες. Κανείς δεν πήγε για ύπνο! ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΥΛΕΥΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΜΚΟ

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι

Έκτακτη Είδηση : Οι κάτοικοι στη MOΡIA έχουν αποκλείσει το χωριό και φυλάνε σκοπίες. Κανείς δεν πήγε για ύπνο! ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΥΛΕΥΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΜΚΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες που μας έρχονται αυτή τη στιγμή (ώρα 02.13) αν και τα επεισόδια έχουν λήξει και οι μετανάστες επιστρέφουν στο καμένο χοτ σποτ, οι κάτοικοι της Μόριας, αλλά και των άλλων μικρών γειτονικών χωριών αποφάσισαν να μην κοιμηθούν (όπως τους προηγούμενους μήνες).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές ΟΛΟΙ οι κάτοικοι βρίσκονται στις εισόδους του χωριού και δηλώνουν έτοιμοι να υπερασπιστούν το χωριό τους.
Στην ενημέρωση της αστυνομίας περί της λήξης των επεισοδίων δήλωσαν ότι δεν εμπιστεύονται το κράτος και θα λάβουν μόνοι τους μέτρα προστασίας της ακεραιότητας τους και της περιουσίας τους!

Όμως μας μεταφέρει φίλος της σελίδας μας από διπλανό χωριό που έχει μεταβεί στην περιοχή για να βοηθήσει τους συντοπίτες του οι κάτοικοι απαγορεύουν τη διέλευση σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΚΟ!!! 

16 σχόλια:

  1. Καλα κανουν , επιτελους " ξυπανε " , οχι ξυπνησαν , " ξυπνανε " . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ANTAR CIA ψήφισαν, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ANTAR CIA θα λάβουν... Τώρα είν' αργά για δάκρυα... Το χάσαν το νησί τους... Ας πρόσεχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!!!!!!!!!!
      ΑΛΛΑ ΤΏΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΑΛΗΤΙΑ 43 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  3. και πολυ καλα κανουν.. μακαρι να ξυπνησουμε ολοι και να τους πεταξουμε στη θαλασσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΗΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ

      Διαγραφή
  4. λαθρωμεταναστες -λαθρωεπικοι ειναι και οχι μεταναστες δεν θα σας περαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και καλα θα κανει η αστυνομια να μην επεμβει, αλλοιως θα βρεθει αντιμετωπη με ολους τους Ελληνες, εχουν που εχουν χασει το κυρος και τους βριζουμε ολοι, μην φτασει σε σημειο να ανοιξει εμφυλιο, αλωστα αυτο θελουν Ευρωπαιοι και Αμερικανοι, να σκοτωθουμε μεταξυ μας για να μας κατσουν παλι καμμια δικτατορια ! ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ετσι χρειαζεται μπραβο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aυτοί δεν ήταν που πηγαίναν στις παραλίες με κουλουράκια να υποδεχθούν τους λαθροέποικους μπροστά στις κάμερες και καλά; Καλά να πάθουν ,δεν τους λυπάμαι καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφου ειπε λοιπον ο καθενας το κοντο κ το μακρυ του...μην ξεχνατε πως ολη η χωρα βρισκεται υπο κατοχη...μεθοδευμενα, τα γνωστα νησια μας που συνορευουν με την τουρκια, βρισκονται σε "γκριζα ζωνη"...λετε να σταματησουν μεχρι εκει οι κατακτητες?





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή