Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Άνδρες της ομάδας Ζ !Έπιασαν 58χρονο συνεργάτη πασίγνωστου τραγουδιστή να σπάει ΙΧ στην Ομόνοια! Είχε κοκαΐνη και ζυγαριά ακριβείας ΠΑΝΩ του!

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Πρόκειται για έναν 58χρονο ο οποίος ήταν στο παρελθόν συνεργάτης πολύ γνωστού λαϊκού τραγουδιστή και μέχρι πρόσφατα συνεργάτης επιχειρηματία στο χώρο του θεάματος. Μάλιστα ο 58χρονος θεωρείται πολύ γνωστός στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο 58χρονος, συνελήφθη στις 19 Δεκεμβρίου για κλοπή τσάντας από ΙΧ στην περιοχή της Ομόνοιας. Μάλιστα, στην κατοχή του βρέθηκε κοκαϊνη αλλά και μια ζυγαριά ακριβείας για την ζύγιση των ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης τον συνέλαβαν ότι προσπάθησε να κλέψει μαζί με άλλο ένα άτομο μια τσάντα από ΙΧ παρκαρισμένο στην οδό Σωκράτους σπάζοντας το παρμπρίζ. Τον είδε όμως η ιδιοκτήτρια του ΙΧ και με την βοήθεια περαστικών του πήραν την τσάντα.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και άνδρες της ομάδας Ζ τον συνέλαβαν. Όταν οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας είχε πάνω του περίπου 75 γραμμάρια κοκαϊνης, μια ζυγαριά ακριβείας και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ο 58χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο όπου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ η Αστυνομία ερευνά τις διασυνδέσεις του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου