Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Χαλκιδική:ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ Αλβανός έγινε μελισσοκόμος με κλεμμένες κυψέλες

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Ο 43χρονος ζούσε για δύο χρόνια από την παραγωγή μελιού
Σχεδόν δυο χρόνια έβγαζε έσοδα πουλώντας μέλι ένας 43χρονος Αλβανός, αλλά οι αγοραστές δεν μπορούσαν να φανταστούν πως χρησιμοποιούσε... κλεμμένες κυψέλες! Από τον Ιανουάριο του 2015 ως φέτος τον Φεβρουάριο, ο αλλοδαπός είχε κλέψει συνολικά 12 κυψέλες μαζί με τα σμήνη τους από... πραγματικούς μελισσοκόμους.

Μετά από πολύμηνες έρευνες, οι άνδρες της Ασφάλειας Πολυγύρου βρήκαν εννέα από τις κλεμμένες κυψέλες σε μια δύσβατη δασική περιοχή στη Χαλκιδική. Κάποιες από αυτές αναγνωρίστηκαν από τους νόμιμους ιδιοκτήτες τους και τις πήραν πίσω. Όμως, οι υπόλοιπες δεν έχει διαπιστωθεί από πού έχουν κλαπεί, ενώ  δεν έχουν βρεθεί ακόμη άλλες τρεις ιδιοκτησίας ενός μελισσουργού και οι έρευνες συνεχίζονται. Σε βάρος του 43χρονου  σχηματίστηκε δικογραφία για ζωοκλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

*** Έκανε τον... ανήξερο ένας 35χρονος Έλληνας, όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κιλκίς τον ρώτησαν πώς βρέθηκε ένα πλήθος ηλεκτρικών εργαλείων στην αποθήκη που διατηρεί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Τελικά, δεν μπόρεσε να δικαιολογήσε την κατοχή τους και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ τα εργαλεία κατασχέθηκαν και ερευνάται από πού έχουν κλαπεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου