Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Λατίνος εκτελεστής του Στρατού ο αιμοδιψής τρομοκράτης που σκότωσε 5 και τραυμάτισε 8 στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Φλόριντα(βίντεο)

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Πολλαπλοί θάνατοι έχουν επιβεβαιωθεί στο Διεθνές Αεροδρόμιο Fort Lauderdale-Hollywood στη Φλόριντα. Ο ύποπτος εισβολέας συνελήφθη.
Σύμφωνα με το Γραφείο Broward του σερίφη της κομητείας, όπως δήλωσε στα ΜΜΕ, τουλάχιστον πέντε θάνατοι επιβεβαιώθηκαν.
FLORIDA1
Οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, ανέφερε το γραφείο του σερίφη. Δύο υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση και όλοι είναι σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με εκπροσώπους του Broward.
serifis1
«Ο σκοπευτής ήταν επιβάτης σε ένα καναδικό αεροπλάνο σε πτήση», γράφτηκε σε σελίδα του στο Facebook.»Ισχυρίστηκε ότι την τσάντα και το όπλο πήρε από τις αποσκευές και πήγε στο μπάνιο για να το φορτώσει. Βγήκε γυρίζοντας ανθρώπους στην αξίωση αποσκευών. Υπήρχαν 13 στο σύνολο πυροβολισμοί, 5 νεκροί, 8 μεταφέρονται στο νοσοκομείο.»
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, τα οποία επικαλούνται αστυνομικές πηγές, ο δράστης ήταν ο 26χρονος Εστεμπάν Σαντιάγκο και η ταυτότητά του ήταν στρατιωτική. Ένας από τους συνεπιβάτες του δράστη, κατάφερε και τον έβγαλε φωτογραφία με το κινητό του, ενώ -πιθανότατα- είχε αρχίσει να πυροβολεί. Ο 26χρονος είναι αξύριστος, κοιτάζει χαμηλά και δείχνει αποφασισμένος να ολοκληρώσει την πράξη του, όπως και έκανε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου