Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Στην Κρήτη έγινε… κούρεμα χρέους 55% σε δανειολήπτη

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Στην Κρήτη έγινε… κούρεμα χρέους 55% σε δανειολήπτη
Ο λόγος για έναν 33χρονο Χανιώτη ο οποίος με την βοήθεια της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης κι ενώ είχε πάνω από 76.000 ευρώ χρέος σε τράπεζα – έσωσε την περιουσία του και κούρεψε το χρέος του
Την ώρα που όλη η Ελλάδα έχει στραμμένο το βλέμμα της στις Βρυξέλλες για το αν θα υπάρξει τελικά ή όχι το χρέος, ένας Κρητικός πέτυχε – με απόφαση δικαστηρίου – κούρεμα χρέους κατά 55%!

Ο λόγος για έναν 33χρονο Χανιώτη ο οποίος με την βοήθεια της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης κι ενώ είχε πάνω από 76.000 ευρώ χρέος σε τράπεζα – έσωσε την περιουσία του και κούρεψε το χρέος του.

Ποιος είναι

Πρόκειται για έναν επιπλοποιό, ηλικίας 33 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις ο οποίος δανείστηκε προ κρίσης (συγκεκριμένα το 2007) από τράπεζα δύο στεγαστικά δάνεια συνολικού ποσού 76.047,32 ευρώ.

Αναλυτικά – και σύμφωνα με την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών – ο δανειολήπτης ένιωσε το χρέος, να του  δημιουργεί οικονομική πίεση και ασφυξία,  για την καθημερινότητα του , με αποτέλεσμα να απευθυνθεί στην ένωση και να ζητήσει την συνδρομή της, για την ένταξή της, στο ν.3869/2010 (ν.Κατσέλη).

Επί της ουσίας της υπόθεσης πρόκειται για δανειολήπτη που το  εισόδημα  του σήμερα είναι περίπου 300,00 ευρώ μηνιαίως.

Περιουσιακά στοιχεία που έχει στην διάθεση του, ο δανειολήπτης:

Κατοικία , 45,58 τ.μ και αποθήκη 8,76 τ.μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου