Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Κρήτη: Άλλα οκτώ σπίτια ξάφρισαν οι «μαϊμού» αστυνομικοί .Οι δύο Έλληνες κακοποιοί συνελήφθησαν

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Οι δύο Έλληνες κακοποιοί συνελήφθησαν την περασμένη Δευτέρα, μετά από μια ληστεία και μια κλοπή σε βάρος ηλικιωμένων
Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την δράση των δυο Ελλήνων κακοποιών που συνελήφθησαν την περασμένη Δευτέρα, μετά από μια ληστεία και μια κλοπή σε βάρος ηλικιωμένων στην κοινότητα Βασιλική της Ιεράπετρας.

Ήδη, διαλευκάνθηκαν οκτώ διαρρήξεις που διέπραξαν στη Σητεία και την Ιεράπετρα και ερευνάται η δράση τους και στο Ηράκλειο!

Οι δράστες ηλικίας 51 και 40 χρόνων, που είναι εδώ και χρόνια σεσημασμένοι για ανάλογα αδικήματα, ομολόγησαν τις οκτώ διαρρήξεις, αλλά ήδη υπάρχουν στοιχεία για επιθέσεις που είχαν διαπράξει σε χωριά της επαρχίας Πεδιάδος στο Ηράκλειο.

Συνήθως, παρίσταναν τους  αστυνομικούς και απασχολούσαν ηλικιωμένους από τους οποίους έκλεβαν τις οικονομίες τους, αλλά συχνά τρύπωναν αθέατοι σε σπίτια όταν οι ένοικοι έλειπαν.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους κακοποιούς στο Ηράκλειο, 24 ώρες μετά την καταγγελία ενός 79χρονου κατοίκου της κοινότητας Βασιλική στην Ιεράπετρα, ότι έσπασαν το τζάμι της εξωτερικής πόρτας του σπιτιού του, τον ακινητοποίησαν απειλώντας ότι θα τον χτυπήσουν ενώ ο ένας κρατούσε και όπλο και του άρπαξαν 1.070 ευρώ και διάφορα έγγραφα. Μετά τη σύλληψή τους αποκαλύφθηκε ότι είχαν αρπάξει 115 ευρώ και διάφορα έγγραφα και από το σπίτι μιας 83χρονης στο ίδιο χωριό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου