Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Τροχαίο στην Ιεράπετρα αποκάλυψε ηρωίνη και ναρκωτικά χάπια

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Άγνωστο για ποιο λόγο, το φορτηγάκι που οδηγούσε ένας 40χρονος βγήκε από τον δρόμο και ανατράπηκε - Αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητο και βρήκαν 200 ναρκωτικά χάπια, ενώ στην κατοχή του συνεπιβάτη βρέθηκε και ποσότητα ηρωίνης
Μίλησαν με την... τύχη τους δυο Έλληνες που έπεσαν θύματα τροχαίου ατυχήματος στην Ιεράπετρα! Μπορεί να βγήκαν σώοι από το αγροτικό φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν, αλλά βρέθηκαν με... χειροπέδες για κατοχή ναρκωτικών!

Άγνωστο για ποιο λόγο, το φορτηγάκι που οδηγούσε ένας 40χρονος βγήκε από τον δρόμο και ανατράπηκε, χωρίς ο ίδιος και ο 48χρονος συνεπιβάτης του να τραυματιστούν σοβαρά. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Τροχαίας, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι οι δυο άνδρες φαίνονταν... εκτός τόπου και χρόνου! Έτσι, έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητο και βρήκαν 200 ναρκωτικά χάπια, ενώ στην κατοχή του 48χρονου βρέθηκε και ποσότητα ηρωίνης!

Οι επιβάτες του οχήματος συνελήφθησαν και παρελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Ο τυχαίος έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. σε έναν 33χρονο Έλληνα σε περιοχή των Γρεβενών, αποκάλυψε ότι είχε στην κατοχή του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στην Ασφάλεια. Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, κατασχέθηκαν άλλα 5,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 37 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική συνταγή γιατρού και δέκα συσκευασίες αδασμολόγητου καπνού βάρους 285 γραμμαρίων. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών κατηγορούμενος για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και του Τελωνειακού Κώδικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου