Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Εξιχνίασαν την υπόθεση του μητροπολίτη Νύσσης που βρέθηκε νεκρός στον Άγιο Παντελεήμονα! Tον έπνιξαν τρεις ΑΦΓΑΝΟΙ!

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Εξιχνιάστηκε μετά από χρόνια, από το Τμήμα Ασφάλειας Αττικής, η δολοφονία του 83χρονου πρώην Μητροπολίτη Νύσσης Ελευθέριου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια, στις 5-1-2012, μέσα στο σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα.

Οι χώροι του διαμερίσματος είχαν ψαχθεί επιλεκτικά γεγονός που αποδεικνύει ότι κίνητρο ήταν η ληστεία, ενώ δεν παρατηρήθηκαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα εισόδου.


Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατός του επήλθε από απόφραξη των αναπνευστικών οδών με ύφασμα που του είχαν βάλει οι δράστες στο στόμα.

Όπως προέκυψε από την πολυετή έρευνα της Ασφάλειας Αττικής, δράστες είναι τρεις αλλοδαποί εκ των οποίων δύο από το Αφγανιστάν ηλικίας 21 ετών και ένας 46χρονος από το Ιράν.

Στο πλαίσιο των αναζητήσεων εξακριβώθηκε ότι ένας εκ των δραστών διέφυγε στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα σε χώρα της Ευρώπης, ενώ και οι άλλοι δύο, μετά την ανθρωποκτονία, αναζητούσαν διαβατήρια και τρόπους διαφυγής στο εξωτερικό, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν κατάφεραν να φύγουν τελικά.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος τους για ανθρωποκτονία από πρόθεση και εκδόθηκαν από τον ανακριτή εντάλματα σύλληψης.

Παράλληλα, κινήθηκε η διαδικασία για την έκδοση και ευρωπαϊκών ενταλμάτων σύλληψης, προκειμένου να συλληφθεί ο ένας που έχει ταυτοποιηθεί και να προχωρήσουν οι αναζητήσεις για τους άλλους δύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου