Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ξεφτίλισε οικονομολόγους και προβοκάτορες! «Έφερε» 298.000 ΘΕΣΕΙΣ εργασίας μέσα σε… (Ακούς ΜΕΡΚΕΛ-ΤΣΙΠΡΑ;)

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Ο «παλαβός» κατά πολλούς νέος Αμερικανός πρόεδρος αλλά βαθύς γνώστης της «αγοράς» κατάφερε μέσα στον πρώτο κιόλας μήνα της διακυβέρνησης του να αυξήσει κατά 298.000 τις θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ, προκαλώντας μεγάλη έκπληξη.
Αμερικανικές εταιρείες ανακοίνωσαν την αύξηση των θέσεων απασχόλησης κατά 298.000 θέσεις  στην οικονομία των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του πρώτου μήνα του Τραμπ στο οβάλ γραφείο.
Οι ίδιες  εταιρείες έχουν μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον , μετά την ασκούμενη πολιτική του νέου προέδρου αποδεικνύοντας ότι οι ορθές επιλογές και το καλό επενδυτικό κλίμα είναι το πάν στην οικονομία μιας οποιασδήποτε χώρας .
Ο αριθμός αυτός  παρουσιάστηκε  από την ADP, μια εταιρεία επεξεργασίας της μισθοδοσίας , η οποία πραγματοποίησε έρευνα στην αγορά εργασίας των ΗΠΑ. Ο αριθμός ξεπέρασε κατά πολύ τις 190.000 νέες θέσεις εργασίας που οι πολλοί οικονομολόγοι είχαν προβλέψει.
Ο πρόεδρος Τραμπ  έγραψε ένα συγχαρητήριο σημείωμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο αγαπημένο του κοινωνικό δίκτυο, το twitter, αναφέροντας την εδώ και καιρό «ραγδαία» ανάπτυξη στην αγορά εργασίας και την αύξηση νέων θέσεων εργασίας  «πολύ περισσότερο από ό, τι αναμενόταν!»
λήψη-700x467
Ο αριθμός προσλήψεων που συνέβη στο πρώτο πλήρη μήνα που ο πρόεδρος Τραμπ είναι στην εξουσία, εφαρμόζοντας την πολιτική της παραμονής στην χώρα όλων των επιχειρήσεων  και όχι την μετακίνηση τους σε  ξένες χώρες  εις βάρος του αμερικανικού λαού, είναι πρωτόγνωρος .
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι οικοδομικές εργασίες αυξήθηκαν κατά 66.000 τον Φεβρουάριο και στον τομέας της μεταποίησης κατά  32.000 .
«Ο Φεβρουάριος αποδείχθηκε ότι είναι ένα εξαιρετικά ισχυρός μήνας για την απασχόληση με  αυξήσεις που δεν έχουμε δει εδώ και χρόνια», δήλωσε ο Ahu Yildirmaz, αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Έρευνας ADP,  σε μια δήλωση, εξηγώντας ότι ο Πρόεδρος Τραμπ έχει ξεκλειδώσει τα  δεσμά «της χρυσής χήνας».
«Η εμπιστοσύνη παίζει μεγάλο ρόλο», είπε ο Mark Zandi, επικεφαλής οικονομολόγος της Moody Analytics, μιλώντας  στο CNBC.
Απλά πράγματα για τους περισπούδαστους οικονομολόγους και γραφειοκράτες στις Βρυξέλλες που επιμένουν να αυτοκτονούν τους λαούς τους , χωρίς να υπολογίζουν την αντίδραση τους.
λήψη-1-700x467
Το «δίδυμο» Μέρκελ -Σόιμπλε εφαρμόζοντας μια πολιτική δολοφονικής λιτότητας θέλει να «αγοράσει» σε τιμή ευκαιρίας όλες τις χώρες του νότου, προκαλώντας τεράστια αντίδραση. Όμως όλοι αυτοί και ειδικά οι Γερμανοί έχουν την τάση να ξεχνούν την ιστορία.
Η υπόμνηση και μόνο για παράδειγμα  της περιόδου της γαλλικής επανάστασης, πριν και μετά, φτάνει για να κατανοήσουν τι τους περιμένει εφόσον συνεχίσουν κατά αυτόν τον τρόπο σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο Stratfor.
 5πόσταγμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου