Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

Τι καταγράφει η ΕΛ.ΑΣ. Ιστορίες τρέλας: «Εγώ είμαι ο μανιακός δολοφόνος που επιτίθεται σε ταξιτζήδες»

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Η φράση αυτή ανήκει σε άνδρα που εμφανίστηκε στην Αστυνομία με σκοπό να... παραδοθεί ως δράστης της εκτέλεσης του 52χρονου αυτοκινητιστή στην Κηφισιά
«Κύριε Αστυνόμε, εγώ είμαι ο μανιακός δολοφόνος που επιτίθεται σε ταξιτζήδες. Μπορείτε να με συλλάβετε;». Η φράση αυτή ανήκει σε άνδρα που εμφανίστηκε στην Αστυνομία με σκοπό να παραδοθεί ως δράστης της εκτέλεσης του 52χρονου αυτοκινητιστή στην Κηφισιά.

Πρόκειται για μία από τις καθημερινές ιστορίες τρέλας που αντιμετώπισαν οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, κατά τη διάρκεια των ερευνών για τον μανιακό δολοφόνο που στοχοποιεί οδηγούς ταξί.

Ο άνδρας που πήγε για να ομολογήσει είχε αποστηθίσει όλες τις λεπτομέρειες των αστυνομικών ρεπορτάζ για να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο πειστικός. Άρχισε να εξιστορεί πώς διέπραξε το έγκλημα, αλλά γρήγορα άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις.

Σε μια άλλη περίπτωση ένα τηλεφώνημα ήταν αρκετό για να σημάνει συναγερμός, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος». Μία γυναίκα «κάρφωσε» το γείτονά της λέγοντας ότι είναι εμμονικός δολοφόνος. Η γυναίκα είχε παρακολοθήσει ένα από τα δημοσιεύματα για τις δύο επιθέσεις σε βάρος οδηγών ταξί και άρχισε να παραθέτει λεπτομέρειες. Ο «ύποπτος» τελικά αποδείχτηκε ότι δεν είχε καμία σχέση με τον δολοφόνο. Αντιθέτως ήταν ένας φιλήσυχος επαγγελματίας και οικογενειάρχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου