Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Απόφαση - έκπληξη για τον Παραολυμπιονίκη!

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Με μία απόφαση-έκπληξη, εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν ο Βασίλης Τσαγκάρης, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 47χρόνου ξενοδόχου Μαρίου Λουκόπουλου στο Μοσχάτο να τεθεί σε κατ΄οίκον περιορισμό με ηλεκτρονική επιτήρηση ("βραχιολάκι").
Σε μία μαραθώνια απολογία, που διήρκησε πέντε ώρες, ο 39χρονος Παραολυμπιονίκης κατηγορούμενος για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση, έδωσε τη δική του εκδοχή για ό,τι συνέβη. Το όπλο, με το οποίο έγινε το φονικό δεν ανήκε τελικά στο θύμα, αλλά στον κατηγορούμενο Παραολυμπιονίκη, ο οποίος υποστήριζει ότι βρισκόταν σε άμυνα.
Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο αθλητής και ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο της ηλεκτρονικής επιτήρησης. Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε και ο προπονητής του παραολυμπιονίκη, ο οποίος κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης.
Κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ο συνήγορος υπεράσπισης, Πέτρος Μαντούβαλος, δήλωσε σχετικά: "Είμαστε απολυτα ευχαριστημενοι απο την εξελιξη της δικαστικης διαδρομής. Εφαρμόζεται για πρώτη φορα σε απολογούμενο ο όρος της ηλεκτρονικής επιτήρησης. Ο Παραολυμπιονίκης κρίθηκε δράστης υπό ειδικές συνθήκες. Η υπεράσπιση δηλώνει ικανοποιημένη από την εξέλιξη αυτή. Δήλωσε τη λύπη του για αυτό που συνέβη. Το καλύτερο μνημόσυνο, ήταν ότι ο ίδιος υπήρξε ειλικρινέστατος στην απολογία του. Και αυτή να είναι η συγγνώμη του. Ο κατηγορούμενος είπε πως υπήρξε αντιδικία σφορδή, μετά και την προκλητική παρουσία της άλλης πλευράς. Ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη, υποστηρίζοντας πως δεν είχε πρόθεση να προχωρήσει σε ανθρωποκτονία".
Αφού πέρασε το Σαββατοκύριακο στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, ο Βασίλης Τσαγκάρης οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας (27.03.2017) στον ανακριτή για να απολογηθεί. "Είναι δύσκολη στιγμή σεβαστείτε την σας παρακαλώ", είπε στους δημοσιογράφους που ζητούσαν μια δήλωση και τον ρωτούσαν αν το όπλο με το οποίο έγινε το φονικό, ήταν δικό του, όπως έχει υποστηρίξει στην κατάθεσή του.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ/newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου