Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών!

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
– Ταυτοποιήθηκαν οι δύο (2) εκ των τριών (3) δραστών

– Συνελήφθη 46χρονος ημεδαπός για ψευδορκία

Από το Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο 19χρονων ημεδαπών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών. Συγκατηγορούμενός τους είναι και τρίτος δράστης, για τον οποίο συνεχίζεται η έρευνα, προκειμένου να εξακριβωθούν τα στοιχεία του.

Επιπλέον και για την ίδια υπόθεση, μεσημβρινές ώρες της 14-3-2017, συνελήφθη 46χρονος ημεδαπός για ψευδορκία.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες της 14-3-2017, περιπολικό όχημα της Τροχαίας, εντόπισε στην περιοχή του Σκαραμαγκά ύποπτο όχημα, στο οποίο επέβαιναν τρία (3) άτομα και αποφάσισε να το ελέγξει. Στη θέα των αστυνομικών το προαναφερόμενο όχημα ανέπτυξε ταχύτητα και κατευθύνθηκε προς την περιοχή του Ασπροπύργου. Οι αστυνομικοί το ακολούθησαν, μέχρι την περιοχή Νέα Ζωή Ασπροπύργου, όπου οι δράστες και ενώ το όχημά τους ήταν εν κινήσει, πυροβόλησαν τέσσερις (4) φορές κατά των αστυνομικών, χωρίς όμως να καταφέρουν να τους τραυματίσουν.

Λίγη ώρα αργότερα το ανωτέρω όχημα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο εντός του καταυλισμού και μεταφέρθηκε στο Τ.Α. Ασπροπύργου όπου και κατασχέθηκε.

Πρωινές ώρες της ιδίας (14-3-2017), εμφανίσθηκε στο Τ.Α. Ασπροπύργου 46χρονος ημεδαπός, φερόμενος ως κάτοχος του οχήματος και κατήγγειλε την «κλοπή» του.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι το όχημα ανήκε στους δύο 19χρονους ημεδαπούς και ο 46χρονος, εν γνώσει του ψευδώς, κατήγγειλε την «κλοπή», προκειμένου να «καλύψει» τους 19χρονους. Κατόπιν αυτών ο 46χρονος συνελήφθη.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελιοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου