Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Σοκ στο Έβερεστ του Μαρκοπούλου! Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας 50χρονος οδηγός ταξί στα χέρια δυο “πελατών” του οι οποίοι βάζοντας του ένα στιλέτο στον λαιμό!

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας 50χρονος οδηγός ταξί στα χέρια δυο “πελατών” του οι οποίοι βάζοντας του ένα στιλέτο στον λαιμό, τον λήστεψαν και εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι, επί της λεωφόρου Λαυρίου, δίπλα στο κατάστημα Έβερεστ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του notioanatolika.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός ταξί παρέλαβε τα δύο άτομα από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, επί της λεωφόρου Μεσογείων για να τα μεταφέρει, καθ’ υπόδειξή τους στο Μαρκόπουλο.

Όταν έφτασαν στο Έβερεστ και τους ζήτησε τα χρήματα της κούρσας, ο ένας από τους δράστες τον κράτησε από το μέτωπο και του έβαλε στον λαιμό ένα στιλέτο ζητώντας του τα χρήματά του.

Ο οδηγός μη μπορώντας να αντιδράσει ούτε στο ελάχιστο, έβγαλε τα χρήματα που είχε επάνω του, γύρωσ τα 700 ευρώ και τα παρέδωσε στον δράστη.

Χωρίς δεύτερη κουβέντα τόσο αυτός όσο και ο συνεργός του βγήκαν από το ταξί και το έβαλαν στα πόδια για να χαθούν σε ελαιώνα που υπήρχε στο σημείο.

Ο οδηγός ταξί κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα Μαρκοπούλου όμως το σοκ που υπέστη ήταν ισχυρό μετά και την πρόσφατη δολοφονία συναδέλφου του στην κηφισιά, η οποία, σημειωτέον, δεν έχει ακόμη εξιχνιαστεί.


Πηγή ➤notioanatolika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου