Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας τη Μ. Τετάρτη – Που θα σημειωθούν μπόρες

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Καλός θα είναι ο καιρός τη Μ. Τετάρτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Τοπικές νεφώσεις αναμένονται στα νότια με σποραδικές βροχές στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, καθώς και στα ηπειρωτικά τις θερμές ώρες της ημέρας με τοπικές μπόρες στα κεντρικά και βόρεια κυρίως ορεινά τμήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και τις απογευματινές ώρες σποραδικές μπόρες κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 3 έως 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με σύννεφα το μεσημέρι και τοπικές βροχές. Το θερμόμετρο από 6 έως 22 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, παροδική συννεφιά τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά με σποραδικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 4 έως 23 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και ο υδράργυρος από 3 έως 23 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, καλός καιρός και θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές στα νότια. Βοριάδες 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 12 έως 19 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, συννεφιά κατά περιόδους με πρόσκαιρες βροχές στα νότια, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, γενικά αίθριος καιρός με λίγα σύννεφα το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 3 έως 23 βαθμούς.

Στην Αττική, καλοκαιρία με λίγα σύννεφα, βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου