Κυριακή 2 Απριλίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΟΥ Α.Τ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ…

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
«Είμαι ένας αστυνομικός του Α.Τ Ομόνοιας. Θα σας παρακαλούσα αν μπορείτε να προβάλετε ένα σοβαρό θέμα που αφορά το τμήμα μας. Ζούμε σε έναν εργασιακό αστυνομικό μεσαίωνα,που αρμόζει μονό σε άλλες δεκαετίες..είμαστε στο πιο κεντρικό τμήμα της Αθήνας και οι συνθήκες στις οποίες δουλεύουμε είναι άθλιες……
Υπάρχει πλήρης καταστρατήγηση των νομών,των διατάξεων και των δικαιωμάτων μας.όλοι οι εργαζόμενοι παίρνουν ένα ρεπό.εμείς σαν τα σκυλιά αν θα πάρουμε ένα ρεπό και εάν ρεπό μέσα σε 30 μέρες..στους περισσοτέρους μας χρωστάνε από 30 ρεπό και πάνω και σε κάποιους από εμάς από 50 και πάνω.
Εάν ζητήσουμε αυτά που δικαιούμαστε θα μας στείλουν στις χειρότερες υπηρεσίες,κυκλοφορούμε με περιπολικά νεκροφόρες εκ των οποίων κάποια έχουν πάρει φωτιά και 3 και 4 φορές εν ώρα υπηρεσίας.
Όλες οι εκκλήσεις που έχουν γίνει προς την διεύθυνση αστυνομίας Αθηνών και προς την ΓΑΔΑ έχουν πέσει σε τοίχο.αντιθέτως αντί να μας δίνουν αυτά που δικαιούμαστε μας χώνουν ακόμα περισσότερο.το τμήμα μας από 300 που είχε έχει μείνει ντο πολύ με 70 άτομα οι οποίοι Καλούμαστε να ανταπεξελθουμε και να κάνουμε αυτό που πρέπει σαν αστυνομικοί κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.την στιγμή που άλλες υπηρεσίες είναι γεμάτες με συναδέλφους.
Δεν μπορούμε να προγραμματισουμε τίποτα στην ζωή μας. Δεν μπορούμε να χαρούμε τις γυναίκες και τα παιδιά μας.
Θέλουμε να εργαστούμε γιατί αυτό είναι το καθήκον μας ως αστυνομικοί άλλα κάτω από υγιείς συνθήκες και να μας δίνουν αυτά που δικαιούμαστε.
Η δημοσιοποίηση πιστεύουμε ότι ίσως μας βοηθήσει και δούμε μία άσπρη μέρα σαν άνθρωποι.
Σας παρακαλούμε πολύ  ασχοληθείτε με το θέμα μας.Θέλουμε την βοήθεια σας διοτι το δικό σας σαιτ τυγχάνει μεγάλης απήχησης στο κοινό.
Ευχαριστώ πάρα πολύ που με ακούσατε,
Ένας αστυνομικός του Α.Τ Ομονοίας»


Πηγή ➤ makeleio.gr

3 σχόλια:

  1. Ο ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΣΤΟΧΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΟ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειδικές επαγγελματικές ομάδες του Δημοσίου, όπως αστυνομικοί, ιατροί, δάσκαλοι, οι οποίοι έχουν να κάνουν με την ασφάλειά μας, την υγεία μας και την εκπαίδευση των παιδιών μας, θα έπρεπε να προστατεύονται περισσότερο από την Πολιτεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειδικές επαγγελματικές ομάδες του Δημοσίου, όπως αστυνομικοί, ιατροί, δάσκαλοι, οι οποίοι έχουν να κάνουν με την ασφάλειά μας, την υγεία μας και την εκπαίδευση των παιδιών μας, θα έπρεπε να προστατεύονται περισσότερο από την Πολιτεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή