Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Αναζητούνται οι τρεις (Φωτογραφίες): Δείτε τα μέλη της σπείρας που λήστευε επώνυμους

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Οι τέσσερις νεαροί έβαζαν στο μάτι διάσημους και ευκατάστατους Αθηναίους ανάμεσα στους οποίους ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, ο Τόνυ Μαυρίδης, η αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη και ο Στιβ Κακέτσης
Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής εισαγγελικής διάταξης, δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των τεσσάρων Αλβανών που διέπρατταν ένοπλες ληστείες και κλοπές από πολυτελείς οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Η αποκαλούμενη «σπείρα των επωνύμων» έβαζε στο μάτι διάσημους και ευκατάστατους Αθηναίους ανάμεσα στους οποίους ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, ο Τόνυ Μαυρίδης, η αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη και ο Στιβ Κακέτσης. Η σπείρα, η συνολική αξία των κλοπιμαίων της οποίας υπερβαίνει το 1.000.000 ευρώ, εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια και ένα από τα μέλη της βρίσκεται ήδη στα χέρια της Αστυνομίας.

Σε βάρος των τεσσάρων μελών που έχουν ταυτοποιηθεί, ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά μονάδα, άπαξ και κατά συρροή, εγκληματική οργάνωση (συγκρότηση, ένταξη, διεύθυνση), ληστεία κατά συναυτουργία, κατά συρροή, κλοπή διακεκριμένη κατά συναυτουργία τελεσμένη και σε απόπειρα, κατ’ εξακολούθηση, υπεξαίρεση, οπλοφορία διακεκριμένη και μη, οπλοχρησία, οπλοκατοχή καθώς και για παράβαση του νόμου περί Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον συλληφθέντα:

1. (επ.) TOLIS (ον.) VASILLAQ του VANGJEL και της FLORETTA , γεννηθέντα το 1995 στην Αλβανία





Και για τους μη συλληφθέντες:

2. (επ.) PATURRI (ον.) ANDI ή MUHARREM του KADRI και της SAVITE , γεννηθέντα το 1989 στην Αλβανία.





3. (επ.) XHAFERRI (ον.) MIREL του GEZIM και της MIRIANA , γεννηθέντα το 1990 στην Αλβανία.





4. (επ.) BRUNGA (ον.) NDUE του PJETER και της MARA , γεννηθέντα το 1991 στην Αλβανία.





Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 17-6-2017, αποσκοπεί στον εντοπισμό των δραστών και τη διερεύνηση της συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9690800 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου