Τρίτη 18 Απριλίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΉ κοινοποιήστε σε όλους και ειδικά στις γυναίκες κρυφή κάμερα σε τουαλέτα ΦΩΤΟ !

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Προχτές ήμασταν στο Ναύπλιο βόλτα με κατι φίλους και τα δύο τους παιδιά.
Όταν καθίσαμε σε μια ταβέρνα(σύμφωνα με τις ομολογίες των ντόπιων,απ'τις καλύτερες της περιοχής),πήγα τουαλέτα και είδα αυτήν την κρεμάστρα η οποία μου φάνηκε ότι βρισκόταν σε άκυρο σημείο!!
Τότε θυμήθηκα πώς την είχα δει αρκετές φορές στο Facebook,με την επισήμανση ότι είναι κρυφή κάμερα!!!
Στις φωτογραφίες φαίνεται λοιπόν η κάρτα μνήμης,η υποδοχή usb κλπ....
Στις ανδρικές τουαλέτες δεν είχε κατι τέτοιο,γι'αυτό έγραψα στην αρχή να προσέχουν ειδικά οι γυναίκες!
Θα ήθελα να το κοινοποιήστε οσο περισσότεροι γίνεται,να μαθευτεί,γιατί δεν το ήξερε κανείς απ όσους το είπα!!!

Οι κρεμάστρες δεν είναι ένα ασυνήθιστο θέαμα στις δημόσιες τουαλέτες, αλλά ίσως τελικά κάποιες από αυτές κρύβουν ένα σκοτεινό μυστικό.

Η αστυνομία προειδοποιεί ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο είδος κρεμάστρας που στην ουσία είναι κάμερα τοποθετημένη σε τουαλέτες, ξενοδοχεία και αποδυτήρια από άτομα που θέλουν φυσικά να κατασκοπεύσουν τον κόσμο.

Πέρυσι η αστυνομία της Φλόριντα τις εντόπισε σε δημόσιες τουαλέτες και ζήτησε από τον κόσμο να είναι προσεκτικός. Προτρέπει μάλιστα τον κόσμο, εάν εντοπίσει μία να μην την ακουμπήσει, αλλά να την καλέσει άμεσα.Δυστυχώς, οι κρεμάστρες-κάμερες είναι τόσο μικρές και διακριτικές που μπορούν να τοποθετηθούν σε πολλά σημεία και να περάσουν απαρατήρητες. Αν και στην Ελλάδα δεν έχει υπάρχει ανάλογο φαινόμενο, ή δεν έχει γίνει τουλάχιστον αντιληπτό, η πρόσφατη είδηση ότι καθηγητής στην Αττική βιντεοσκοπούσε κρυφά τις μαθήτριές του στην τουαλέτα θα έπρεπε να μας βάζει όλους σε σκέψεις. Άλλωστε, μιλάμε για ένα είδος προσιτής τεχνολογίας που μπορεί να αποκτήσει ο καθένας και να την χρησιμοποιήσει όπως θέλει.





ΠΗΓΗ >>Eudokia Skartadou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου