Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια Πρέβεζας Δεν πρόλαβαν να διαφύγουν οι νεαροί διαρρήκτες

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Οι δράστες ηλικίας 18 και 17 χρόνων επιχείρησαν να διαφύγουν με ένα φορτηγό, τα στοιχεία κυκλοφορίας του οποίου έδωσαν στους αστυνομικούς οι γείτονες
Σε μονοκατοικία στον Μύτικα της Πρέβεζας μπήκαν δυο νεαροί Έλληνες, ένας από τους οποίους είναι ανήλικος, και επιχείρησαν να πάρουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό και τα χρυσαφικά της ιδιοκτήτριας που βρήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού.

Η κλοπή έγινε μέρα- μεσημέρι και οι περίοικοι είδαν τους δράστες ηλικίας 18 και 17 χρόνων να διαφεύγουν με ένα φορτηγό, τα στοιχεία κυκλοφορίας του οποίου έδωσαν στους αστυνομικούς που ενημέρωσαν για την διάρρηξη. Αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις και οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν το όχημα, το ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τους δυο νεαρούς. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στους ενοίκους τη μονοκατοικίας.

Οι δράστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια Πρέβεζας που διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές και παραπέμφθηκαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία. Σε βάρος των γονέων του 17χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου