Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ) ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΛΑΜΠΑΔΙΑΣΑΝ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ! 50 ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΟΛΑΣΗ.

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στο Σύνταγμα
Ομάδα κουκουλοφόρων εισήλθε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας και προσπάθησε να εισέλθει στο προαύλιο της Βουλής, πετώντας πέτρες και βόμβες μολότοφ. Οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν κάνοντας χρήση χημικών.
Τα επεισόδια συνεχίστηκαν μπροστά στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία». Ακολούθησε νέα επίθεση σε διμοιρία που βρισκόταν μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
epeisodia1epeisodia3epeisodia2epeisodia4
AΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ έξω από τη Βουλή: Φωτιά σε φυλάκιο του Άγνωστου Στρατιώτη! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)
2203951
Nεότερη ενημέρωση:
Επεισόδια ξέσπασαν πριν από λίγα λεπτά στο Σύνταγμα. Κουκουλοφόροι με μολότοφ έβαλαν φωτιά σε σκοπιά του Άγνωστου Στρατιώτη. Ομάδα περίπου 50 κουκουλοφόρων επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν παρατεταγμένες μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και επιχείρησαν να ανέβουν τα σκαλιά για να φτάσουν στο προαύλιο της Βουλής.
Τα ΜΑΤ τους απώθησαν και τότε ξεκίνησε η βροχή των μολότοφ. Είχε προηγηθεί επίθεση και ξυλοδαρμός δημοσιογράφου τηλεοπτικού σταθμούς από ομάδα περίπου δέκα κουκουλοφόρων.
Δείτε ζωντανή εικόνα εδώ και εδώ
f3f4
Η «έφοδος» προς τη Βουλή έγινε την ώρα που στο βήμα βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου