Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Πάνω από 500 φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών είχε στο κινητό του Αλβανός που συνελήφθη στην Ηλεία!

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Oι αστυνομικές αρχές της Ηλείας κατάφεραν να ξετυλίξουν το κουβάρι μιας υπόθεσης πορνογραφίας ανηλίκων και προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους μέσω διαδικτύου και να φτάσουν έτσι στη σύλληψη ενός 42χρονου υπηκόου Αλβανίας, σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Θύματα του, φέρονται να είναι ανήλικα κορίτσια, γυμνές φωτογραφίες των οποίων βρέθηκαν στο κινητό του.

Η διερεύνηση της υπόθεσης σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο, όταν στην Αστυνομία έφτασαν καταγγελίες από τους γονείς μιας εκ των κοριτσιών, που είχε αρχίσει να δέχεται απειλές και εκβιασμούς προκειμένου να ενδώσει και να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες της. Ο φερόμενος ως δράστης είχε γνωρίσει αρκετούς μήνες πριν, τη μητέρα της στον εργασιακό της χώρο σε άλλη περιοχή της Ηλείας και στον ίδιο χώρο είχε γνωρίσει και την ανήλικη κόρη της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να εκμεταλλεύτηκε την γνωριμία αυτή για να ασκεί επιρροή στην ανήλικη κοπέλα, ζητώντας επίμονα να του στείλει γυμνές φωτογραφίες, μέσω του διαδικτύου.

Το κορίτσι βρισκόταν μαζί με τον πατέρα της σε περιοχή της Κρήτης, όταν θέλησε να αρνηθεί να συνεχίσει να παίζει το παιχνίδι του αλλοδαπού και τότε δέχθηκε απειλές και εκβιασμούς. Η κοπέλα ενημέρωσε τους γονείς της για το τι συνέβαινε και εκείνοι με τη σειρά τους απευθύνθηκαν στην Αστυνομία, όπου προέβησαν σε καταγγελία τον περασμένο Μάρτιο.

Έκτοτε οι αστυνομικές αρχές της Ηλείας και το Α.Τ. Βάρδας ήρθαν σε συνεννόηση με το Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και άρχισαν βήμα – βήμα να επιβεβαιώνουν τα καταγγελλόμενα. Όταν πλέον η υπόθεση «δέθηκε», δόθηκε η εντολή για την σύλληψη τους υπηκόου Αλβανίας χθες το πρωί. Μαζί του προσήχθη και ένας ομοεθνής του, ως συνεργός του, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αυτός του αγόρασε κινητό τηλέφωνο προκειμένου να εξυπηρετήσει τους ανήθικους σκοπούς του.

Στο κινητό τηλέφωνο του δράστη βρέθηκαν εκατοντάδες φωτογραφίες γυμνών κοριτσιών, περισσότερες από 500 και πλέον εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις θυμάτων, αλλά και οι περαιτέρω σκοποί του δράστη, όπως αν υπάρχει διακίνηση του υλικού κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου