Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

52χρονος κρατούσε αιχμάλωτη 22χρονη και είχε βάλει κάμερες να την παρακολουθεί και να ικανοποιεί τις αρρωστημένες του ορέξεις!

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Φρίκη στη Δάφνη. 53χρονος υπέρβαρος με ψυχολογικά προβλήματα, κρατούσε από το βράδυ της Τετάρτης φυλακισμένη 22χρονη φοιτήτρια που εργάζεται στις κοινωνικές δομές του Δήμου Δάφνης. Την είχε δέσει και της είχε εφαρμόσει στο κεφάλι κάμερα και ενεργούσε σε βάρος της ασελγείς πράξεις τις οποίες κατέγραφε και με κάμερα που είχε και ο ίδιος επάνω του.

Σήμερα το πρωί οι συγγενείς της φοιτήτριας κατήγγειλαν την εξαφάνισή της και το απόγευμα της Πέμπτης αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του, αφού επικοινώνησαν με τον Δήμο. Ο άνδρας ημίγυμνος τους μισοάνοιξε την πόρτα και τους είπε “Δεν ξέρω τίποτα”. Οι φωνές που ακούστηκαν από μέσα παραξένεψαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι εισέβαλλαν στο σπίτι και βρήκαν την κοπέλα δεμένη στην καρέκλα με την κάμερα στο κεφάλι.

Οι δύο κάμερες έχουν κατασχεθεί και ερευνώνται στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ. Ο άνδρας συνελήφθη και την Παρασκευή θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου