Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Επεισόδιο στην Πέτρου Ράλλη:Σε εξέλιξη επεισόδιο σε διαμέρισμα στην Πέτρου Ράλλη – Καταγγελίες για οπλισμένο άντρα Ο μπράβος βρέθηκε στο πατάρι

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Σε εξέλιξη βρίσκεται επεισόδιο με την εμπλοκή πιθανώς οπλισμένου άντρα που έγινε σε διαμέρισμα επί της οδού Πέτρου Ράλλη 392. Συγκεκριμένα, μισή ώρα μετά τις 3 το μεσημέρι δύο Πακιστανοί που μένουν σε διαμέρισμα επί της οδού Πέτρου Ράλλη 392, κάλεσε την Άμεση Δράση και ζήτησαν βοήθεια για δέχονται απειλές από οπλισμένο άντρα. Στο σημείο […]
 
Απίστευτη εξέλιξη είχε το επεισόδιο στο διαμέρισμα επί της οδού Πέτρου Ράλλη 392. Ο ένοπλος που αναζητείτο εντοπίστηκε τελικά και συνελήφθη στο πατάρι του διαμερίσματος της σπιτονοικοκυράς Είναι ο άνθρωπος που το 2009 είχε σκοτώσει γνωστό επιχειρηματία που πήγε νωρίτερα το μεσημέρι με αυτόν και άλλον έναν μπράβο σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας της, στο οποίο μένουν δύο Πακιστανοί, δήθεν για να τους δείξει το διαμέρισμα, όμως αυτοί άρχισαν να απειλούν τους Πακιστανούς για τα νοίκια που χρωστούσαν.

Συγκεκριμένα, μισή ώρα μετά τις 3 το μεσημέρι δύο Πακιστανοί που μένουν σε διαμέρισμα επί της οδού Πέτρου Ράλλη 392, κάλεσαν την Άμεση Δράση και ζήτησαν βοήθεια για δέχονται απειλές από οπλισμένο άντρα.

Στο σημείο έφτασαν σύντομα περιπολικά και αστυνομικοί εντόπισαν έναν άντρα που τον δέσμευσαν μέχρι να διαπιστώσουν την εμπλοκή του ή όχι η οποία στη συνέχεια διαπιστώθηκε.

Η ιδιοκτήτρια αρχικά αρνήθηκε το περιστατικό και αρνήθηκε ότι έκρυψε οπλισμένο άντρα στο σπίτι της, αρνήθηκε όμως και να δώσει την άδεια στους αστυνομικούς να μπουν στο σπίτι της και να ψάξουν και έτσι οι αστυνομικοί περίμεναν την άδεια εισαγγελέα.


Τελικά, εισήλθαν στο διαμέρισμα της οι αστυνομικοί και εντόπισαν στο πατάρι κρυμμένο τον θηριώδη μπράβο Σ. Μ., πασίγνωστο μπράβο στον κόσμο της νύχτας, οποίος είχε σκοτώσει χτυπώντας μέχρι θανάτου τον επιχειρηματία Μιχάλη Γιαννουσάκη και πρώην σύζυγο της Αλέκας Κανελλίδου το 2009, στο «Mike’s Irish Bar», στους Αμπελοκήπους.

Μάλιστα το 2011 είχε πέσει και εκείνος θύμα απόπειρας ανθρωποκτονίας στην Λ. Αλεξάνδρας. Το όπλο του Σόλωνα, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε άλλο σημείο που το είχε πετάξει, ενώ συνελήφθησαν οι δύο μπράβοι και η σπιτονοικοκυρά και οδηγούνται στην Ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου