Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Βαφτίζουν ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Αλγερινούς και Μαροκινούς!

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Οι κομπίνες στο προσφυγικό είναι εκατοντάδες και καθημερινές. Το χειρότερο, όμως, όλων είναι πολλοί λαθρομετανάστες εκμεταλλεύονται την κατάσταση για να πάρουν άσυλο, παιζόντάς το πρόσφυγες.
Φυσικά τα Ελληνικά ΜΜΕ δεν μιλάνε γι’ αυτές τις κομπίνες γιατί τα θεωρούν ρατσιστικές προπαγάνδες όμως η καθημερινότητα μας θυμίζει συνεχώς ότι αυτό είναι μια πραγματικότητα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες αποκαλύφθηκε ότι 10 ασυνόδευτα παιδιά «πρόσφυγες», μόνο πρόσφυγες δεν ήταν καθώς ήταν λαθρομετανάστες από το Μαρόκο το Πακιστάν και την Αλγερία.
Παρόλα αυτά τα παιδιά, με τις αρχές να γνωρίζουν την καταγωγή τους, παραμένουν στις προσφυγικές δομές και ως πρόσφυγες αντιμετωπίζονται. Μάλιστα έχουν εγκατασταθεί ήδη στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου στην Καβάλα.
Είναι απορίας άξιον πως γίνεται να μιλάνε ακόμη και τα Ελληνικά ΜΜΕ για την καταγωγή τους και ταυτόχρονα να μιλάνε για πρόσφυγες. Σε γνωστό σάιτ της Καβάλας διαβάζουμε:
"Σε ξεχωριστά διαμερίσματα και με ειδική μέριμνα οι ανήλικοι πρόσφυγες στο Ασημακοπούλου. Πρόκειται για 10 αγόρια 14-17 ετών από Πακιστάν, Αλγερία, Συρία και Μαρόκο-Αναμένονται άλλα 20 ασυνόδευτα παιδιά και περίπου 350 ενήλικοι μετανάστες, με άγνωστη την ημερομηνία άφιξής τους".
Φαίνεται ότι ο στόχος να γεμίσουν όλα τα αστικά κέντρα με πρόσφυγες, έχει κάνει την κυβέρνηση να θέλει πολλούς «πρόσφυγες», ώστε το σχέδιό τους για διάλυση της κοινωνικής συνοχής θα επιτευχθεί μόνο έτσι...

http://www.voicenews.gr

1 σχόλιο: