Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ Σοκ: Οπλισμένος άνδρας κατέλαβε γραφεία - Άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομική διεύθυνση Χανίων, καθώς ένας οπλισμένος άνδρας έχει καταλάβει αυτή την ώρα τα γραφεία του ΟΚΑΝΑ, στην Σούδα.
 Ο άνδρας εισέβαλε στα γραφεία λίγο μετά τις 8 το πρωί σε έξαλλη κατάσταση,  άρχισε να φωνάζει και έβγαλε πιστόλι απειλώντας τους υπαλλήλους. Τρεις από τους υπαλλήλους μπήκαν σε ένα δωμάτιο και παραμένουν κλειδωμένοι σε αυτό ενώ τους υπόλοιπους τους άφησε να φύγουν εκτός χώρου.
O άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες είναι ηλικίας 45 ετών, πατέρας πέντε παιδιών και συμμετέχει στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ, ενώ το αίτημα του είναι να δει τον Εισαγγελέα και να μιλήσει στον δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα, καθώς φαίνεται ότι θέλει να ανανεώσει την άδεια του περιπτέρου του στο Ενετικό Λιμάνι και δεν μπορεί, ενώ υπάρχει κίνδυνος να του κλείσουν το περίπτερο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις ο 45χρονος αντιλήφθηκε την παρουσία της Αστυνομίας, πυροβόλησε 3 ή 4 φορές, με τους αστυνομικούς να ανταποδίδουν τα πυρά.
Αυτή την στιγμή ο χώρος παραμένει αποκλεισμένος από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας ενώ στο σημείο έχουν κληθεί συγγενικά πρόσωπα του 45χρονου προκειμένου να τον πείσουν να παραδοθεί.




Πηγές

zarpanews.gr | haniotika-nea.gr, cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου