Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Κυκλοφορούσε με αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες Αγρίνιο: Ένας νταής και οι συγγενείς του τραυμάτισαν αστυνομικούς

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Ο ίδιος διέφυγε, όμως παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου η γυναίκα του
Διέφυγε ένας 39χρονος «νταής» που προκάλεσε ζημιές και τραυμάτισε αστυνομικούς με την βοήθεια όλης της οικογένειάς του, όταν προσπάθησαν να τον συλλάβουν επειδή κυκλοφορούσε με αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες. Όμως, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου η γυναίκα του!

Όλα ξεκίνησαν όταν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν στη Μεγάλη Χώρα Αγρινίου το ύποπτο όχημα με δυο επιβάτες, το οποίο δεν σταμάτησε στο σήμα τους και το ακολούθησαν ως την περιοχή Αγιοβασιλιώτικα όπου ο 39χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε ένα σταθμευμένο όχημα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Μόλις οι αστυνομικοί προσπάθησαν να βάλουν χειροπέδες στον 35χρονο συνεργό του, εκείνος τους επιτέθηκε μαζί με μέλη της οικογένειάς του και περιοίκους και τους τραυμάτισαν ελαφρά! Ο 35χρονος διέφυγε και οι έρευνες για τον εντοπισμό του ίδιου και των υπόλοιπων που συμμετείχαν στην επίθεση βρίσκονται σε εξέλιξη. Ωστόσο, η 35χρονη σύζυγος του δράστη συνελήφθη και κατηγορείται για απειλή, εξύβριση και αντίσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου