Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Χαλάει ο καιρός από σήμερα Τρίτη – Βροχές και πτώση θερμοκρασίας

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
«Χαλάει» ο καιρός την Τρίτη σε αρκετές περιοχές της χώρας. Πιο συγκεκριμένα, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται την Τρίτη στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες με πιθανή χαλαζόπτωση στην κεντρική και δυτική Μακεδονία. Η θερμοκρασία από 8 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες με εξασθένηση το βράδυ. Το θερμόμετρο από 13 έως 22 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 11 έως 26 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες από το μεσημέρι κυρίως στα δυτικά. Ο υδράργυρος από 10 έως 25 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αραιή συννεφιά και θερμοκρασία έως 23 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, αραιές νεφώσεις, βοριάδες 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 17 έως 25 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα βόρεια ως 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Ο υδράργυρος από 13 έως 26 βαθμούς.

Στην Αττική, παροδικά αυξημένη συννεφιά. Βόρειοι άνεμοι 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά 6 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου