Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Στη φυλακή Βολιώτης ΝΤΑΗΣ! Απόφαση σταθμός για κακοποίηση γυναίκας – Η εξέταση που αποκάλυψε τα πάντα!

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Εριξε στην εν διαστάσει σύζυγό του μπουνιά και της βούλωσε το μάτι. Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που την είχε χτυπήσει. Η γυναίκα είχε κάταγμα και ρωγμές στο πρόσωπο από προηγούμενες επιθέσεις που είχε δεχτεί. Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου, ο 28χρονος δράστης απομακρύνθηκε από την αίθουσα από τέσσερις συνολικά αστυνομικούς καθώς όταν αντιλήφθηκε ότι θα πάει φυλακή, ωρυόταν. Στους διαδρόμους των δικαστηρίων χτυπιόταν και έλεγε ότι είναι άδικο που θα πάει φυλακή!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSIΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και έξι μηνών επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 28χρονο Βολιώτη, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και για ενδοοικογενειακή απειλή. Η καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου δεν είναι μετατρέψιμη, ούτε έχει αναστέλλουσα δύναμη, ενώ και η έφεση δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα. Ο καταδικασθείς οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ιωνίας μέχρι να εκδοθεί το φυλακιστήριό του.
Εξεταζόμενος στο δικαστήριο βρέθηκε ότι ο ισχυρισμός του στο Αυτόφωρο ότι δεν χτύπησε την εν διαστάσει σύζυγό του ήταν ψεύτικος. «Την έχω δείρει δύο φορές και το είπα. Αυτή τη φορά δεν τη χτύπησα εγώ. Δεν ξέρω πως έχει τραυματιστεί στο πρόσωπο. Εγώ πήγα για να δω το παιδί», ανέφερε χαρακτηριστικά, όμως δεν έπεισε το Τριμελές. Ο 28χρονος είχε απασχολήσει τις δικαστικές αρχές επανειλημμένα με υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας. Πριν από δύο χρόνια είχε βάλει και φωτιά στην πόρτα του σπιτιού της εν διαστάσει συζύγου του!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου