Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

ΤΟΥΡΚΙΑ:ΒΙΝΤΕΟ 13 ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ. ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ, ΔΥΟ ΣΥΝΤ/ΧΕΣ ΚΑΙ 11 ΟΠΛΙΤΕΣ ΚΑΗΚΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ. ΠΟΙΟΣ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ;

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι

NEΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
–Συνολικά 13 στρατιώτες σκοτώθηκαν αργά στις 31 Μαΐου όταν ένα στρατιωτικό ελικόπτερο συνετρίβη στη νοτιοανατολική επαρχία Şırnak, δήλωσε ο τουρκικός στρατός.
Το Τουρκικό Γενικό Επιτελείο δήλωσε σε δήλωσή του ότι το ελικόπτερο τύπου AS 532 Cougar μπήκε μάλλον σε γραμμή ηλεκτροπαραγωγής υψηλής τάσης αμέσως μετά την απογείωση από την Διοίκηση Ταξιαρχία Σεννόμπα σε περίπου στις 8.55 μ.μ. σύμφωνα με προκαταρκτικές πληροφορίες.
Το σύνολο των 13 μελών του προσωπικού σκοτώθηκαν στη συντριβή που είπε ο στρατός, προσθέτοντας ότι έχει διεξαχθεί έρευνα για το ατύχημα.
Νωρίτερα, ο διοικητής του Şırnak δήλωσε ότι οι ομάδες διάσωσης είχαν αποσταλεί στη σκηνή.
Στη συνέχεια οι στρατιώτες μεταφέρθηκαν στο κρατικό νοσοκομείο Şırnak.
Εν τω μεταξύ, ο Πρόεδρος Recep Tayyip Erdoğan ενημερώθηκε επίσης για το ατύχημα και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του.
Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου, Γεν. Χούλουι Ακάρ, ο υπουργός Άμυνας Φικρί Ισίκ, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Μεχμέτ Σιμσέκ και ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σόυλου, κατέληξαν επίσης στο Σιρνάκ να πραγματοποιήσουν επιθεωρήσεις στη σκηνή, σύμφωνα με την κρατική υπηρεσία Anadolu.
Ο πρωθυπουργός Binali Yıldırım εξέφρασε επίσης τα συλλυπητήριά του σε γραπτό μήνυμα.
turkey-helicopter

Δεκατρείς Τούρκοι στρατιωτικοί, ανάμεσά τους ένας στρατηγός, δύο συνταγματάρχες, σκοτώθηκαν όταν ένα στρατιωτικό ελικόπτερο Cougar συνετρίβη στην νοτιοανατολική επαρχία Σιρνάκ, ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας.
Οι τοπικές αρχές ανέφεραν ότι το ελικόπτερο συνετρίβη τρία λεπτά μετά την απογείωσή του στην περιοχή Σενόμπα στην επαρχία Σιρνάκ, έπειτα από πρόσκρουση με καλώδια γραμμών υψηλής τάσης.
«Η συντριβή του ελικοπτέρου σημειώθηκε στις 20:55 τοπική ώρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες όλοι οι επιβαίνοντες είναι νεκροί», σημειώνει η ανακοίνωση.




Abdullah Ağar: Şehitlerimiz var

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου