Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

ΑΚΟΥ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ -ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ-ΗΣΦΑΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 350 ΧΛΜ/ΩΡΑ -

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Ακουσε λοιπόν μαλακα ! Ναι εσύ ηλίθιε εγκληματία που νομίζεις ότι επειδή έχεις ένα όπλο, έγινες πιο πολύ … άντρας από ότι σε γέννησε η μάνα σου! Όταν πυροβολάς στον αέρα, έχεις τις ίδιες πιθανότητες να σκοτώσεις κάποιον με αυτόν που πυροβολά ευθεία!

Ακου ρε μαλακα αδιστακτε να στα εξηγήσω γιατί έχουμε θρηνήσει πολλά θύματα από "αδέσποτες" σφαίρες βλαχαδερών που απέκτησαν ένα όπλο και το παίζουν ράμπο! Ακου καλά γιατί σήμερα έφυγε ένα αγγελούδι …

Όταν ρίχνεις μια σφαίρα αυτή ξεκινά να ταξιδεύει με ταχύτητες 1.100-1.200 χλμ/ωρα. Αυτό το ξέρεις γιατί το είδες στην … τηλεόραση! Αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι η σφαίρα είναι εξίσου επικίνδυνη κι όταν πέφτει ως … "αδέσποτη" από τον ουρανό.

Είναι η βαρύτητα βλέπεις μαλακα , που δυστυχώς για όλους εμάς σε κρατά πάνω στον πλανήτη γη!

Όταν λοιπόν ρίχνεις μια σφαίρα στον αέρα, αυτή κάποτε σταματά την άνοδο και ξεκινά να πέφτει στη γη!

Η δύναμη του βαρυτικού πεδίου της Γης βλάκα, είναι τέτοια που για κάθε δευτερόλεπτο έλξης, δηλαδή για κάθε δευτερόλεπτο πτώσης ενός αντικειμένου, αυτό κερδίζει 9,8 μέτρα ανά δευτερόλεπτο σε ταχύτητα!!!
Δηλαδή για κάθε ένα δευτερόλεπτο πτώσης, η σφαίρα ανεξάρτητα το βάρος της κερδίζει 35 χιλιόμετρα/ώρα! Κι αν πέφτει για 10 δευτερόλεπτα, τότε η τελική της ταχύτητα με την οποία θα φτάσει στο έδαφος θα είναι 350 χλμ/ωρα! ! !

Όπως καταλαβαίνεις μαλακα , μια σφαίρα που κινείται με 250-350 χλμ/ωρα είναι σχεδόν σίγουρο ότι μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο.

Κι επειδή έχω ρίξει με σχεδόν όλα τα περίστροφα και όπλα, σε πληροφορώ , ότι δεν υπάρχει αδέσποτη σφαίρα! Αυτά είναι για να έχουν να λένε οι δημοσιογράφοι!
Οι σφαίρες ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΕΣ .

Βλέπεις τα θύματα από λάθος σκόπευση είναι περισσότερα από τα θύματα κατόπιν ... στοχεύσεως!

Πριν 25 χρόνια, στο στρατόπεδο της Θήβας, σφαίρα από G3-A4 που βλήθηκε στον ... ουρανό, έπεσε σε απόσταση ΤΡΙΩΝ χιλιομέτρων, βρήκε στο λαιμό έναν υπαξιωματικό και τον σκότωσε επί τόπου. Στα τρία χιλιόμετρα βλάκα, από κάποιον που απλά ήθελε να ρίξει στον αέρα από το παράθυρό του!

Γι αυτό όλοι εσείς που αντί για να κάνετε παιδιά στις γυναίκες σας, βγαίνετε παγανιά με τα κουμπούρια σας για να τονώσετε το … ανδρικό σας ένστικτο, είστε οιονεί εγκληματίες!

Γιατί, για να πιάσεις ένα όπλο στο χέρι σου πρέπει πρώτα να διαβάσεις. Κι αφού μάθεις, τότε θα καταλάβεις ότι για όλα αυτά υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, στους οποίους μπορείς να ξεκαβλώσεις άνετα βλάκα, χωρίς να κινδυνεύει μια οικογένεια να θρηνεί το αγγελούδι της!


ΠΗΓΗ>Του Γιώργος Αδαλής

15 σχόλια:

  1. Τα λένε λίγο βαριά οι βετεράνοι Ζ, όμως έχουν απόλυτο δίκιο! Στο κάτω κάτω τόσοι άλλοι έχουν βαρύ λόγο για μικρές και ανούσιες αιτίες, πολυ καλά κάνουν οι βετεράνοι Ζ και απευθύνονται με το συγκεκριμένο τρόπο στον άγνωστο εγκληματία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τα λένε καθόλου βαριά, αν έχεις παιδί ή παιδιά σκέψου να ήταν το δικό σου στην θέση του μικρού αγγέλου που χάθηκε τόσο άδικα και οποίος έχει ας το κάνει, αμέσως θα καταλάβει ο κάθε ένας ότι δεν τα λένε βαριά αλλά με πολύ επιείκεια.

      Διαγραφή
  2. Λογικά αν δεν παραδοθεί μόνος του πρέπει να μη θεωριθεί εγκληματική αμέλια αλλά επί σκοπό ενέργεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγώ θα πρέπει να συμφωνήσω με τον αρθρογράφο, βαρύς αλλά σωστός ο λογος του.
    Είναι θέμα παιδείας λοιπόν και εφόσον αποφασίσουμε να ζούμε σε μεγάλες οργανωμένες έννομες κοινωνίες πρέπει να διδασκομαστε στο πως θα είμαστε καλοί άνθρωποι, σωστοί πολίτες και κατ επέκταση πολλα αλλά πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα είπες ακριβώς όπως αρμόζει σε έναν κομπλεξικό και επικίνδυνο βλακα σαν και αυτόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ10 Ιουνίου 2017 στις 12:05 μ.μ.

    ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ.ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΥΣ.ΟΧΙ ΒΑΡΥΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΕΙΚΗΣ ΟΡΟΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΘΡΗΝΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΔΙΩΣ ΑΠΟ ΓΥΦΤΟΥΣ.Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕΙ ΣΕ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ Η ΡΟΜΑ.ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΦΟΝΙΚΟ ΕΘΙΜΟ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΞΕΛΙΧΤΗΚΕ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ,ΕΙΧΑΜΕ ΕΧΤΕΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΑΝΔΡΟ ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟ,ΚΑΘΙΚΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΞΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΒΔΕΛΛΑ.ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΑΙΜΟΡΟΥΦΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ.ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΘΡΟΛΥΜΜΑ,ΤΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.ΜΟΝΗ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.ΑΝΑΝΔΡΕ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ ΚΕΡΑΤΑ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  6. ωραία τα έγραψες, δυστυχώς αυτοί που πρέπει να το διαβάσουν μάλλον δύσκολο να το διαβάσουν κι ακόμη πιο δύσκολο να καταλάβουν το απλούστατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ και εγώ με τα σχόλια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πως να διαφωνίσει κανείς, με τα γραφόμενα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μωρέ καλά τα λέει αυτό το κείμενο αλλά όλοι ξέρουμε το τι γίνεται με τους γύφτους (Ρωμά για τους πολιτισμένους) στο Μενίδι και στο Ζεφύρι με τα όπλα και τα ναρκωτικά... κανένας δεν έκανε τίποτα... έχω δει με τα μάτια μου σε γλέντι γύφτων μέρα μεσημέρι να ρίχνουν με όπλα, όχι ένας πολλοί μαζί και εμείς που καθόμασταν σε παρακείμενη ταβέρνα τρέχαμε να κρυφτούμε... και κανένας δεν πλησιάζει... άσε το τι γίνεται με τις γύφτισσες που πουλάνε τα ναρκωτικά λες και είναι τσίχλες... όλοι ξέρουν και όλοι κάνουν το παγόνι... Εσείς στην Αστυνομία έχετε ακούσει κάτι ή Κινέζικα σας ακούγονται;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βαρια ξεβαρια αυτη είναι η αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είμαι κι εγώ ένα βλαχαδερό όπως ανέφερες παραπάνω. Βλάχος βέβαια από καταγωγή και όχι αυτό που πας να προσαψεις. Δεν έτυχε να είμαι πρωτευουσιανος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι έξω από την πρωτεύουσα είναι ηλιθιοι. Είμαι περήφανος που είμαι από την επαρχία και επέλεξα να μεγαλώσουν το τα παιδιά μου επίσης εδώ. Με τα όπλα έτυχε να έχω σχέση επειδή υπηρέτησα στις ειδικές δυνάμεις. Ένας ηλιθιος σκότωσε ένα αθώο παιδάκι. Ένα θλιβερό γεγονός που όλοι το κατακρινουμε και συμφωνώ ότι θέλει κρέμασμα ο τύπος σε δημόσιο χώρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμφωνώ και εγώ σχετικά με το πόσο του χαιδεύει τ' αυτιά με αυτά που λέει. Και μιλάμε πάντα για όπλα και βλήματα. Όπως τ' αυτοκίνητα με τους οδηγούς. Τα αυτοκίνητα τα όπλα οι οδηγοί τα βλήματα. Και ειδικά αυτοί που μιλούν στο τηλέφωνο. Αλλά η αστυνομία πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. η Δεσποτικη εγινε δεσποζομενη και το σχολιο μου δεν αναρτηθηκε ποτε ... να στε καλα παιδια
    φανταζομαι ουτε κι αυτο θα αναρτηθει ...
    Μην εχεις κομπλεξ με την καταγωγη σου φιλε αρθρογραφε ...
    ολοι βλαχοι ειμαστε στην καταγωγοι ... αλλα δεν ειμαστε γιδια να πυροβολουμε δεξια κι αριστερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή