Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Οικογενειακή τραγωδία στις Σέρρες: 81χρονος σκότωσε τον 85χρονο αδερφό του!

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Όλα ξεκίνησαν από έναν καβγά
Σοκάρει το έγκλημα που έγινε το απόγευμα της Τρίτης στο Αχλαδοχώρι του Δήμου Σιντικής, στις Σέρρες.

Δύο αδέρφια ηλικίας 81 και 83 ετών για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα ο ένας εξ αυτών να καταλήξει νεκρός στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών.

Όλα ξεκίνησαν από έναν καβγά μεταξύ των δύο αδερφών το απόγευμα της Τρίτης, κατά τη διάρκεια του οποίου ο 80χρονος επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο στον αδερφό του, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στον θώρακα.

Τα δυο αδέρφια συναντήθηκαν στο κτήμα που διεκδικούσαν για να το καθαρίσουν, αλλά δεν άργησε να ξεσπάσει καβγάς μεταξύ τους

Σοκ έχει προκαλέσει στη μικρή κοινωνία του Αχλαδοχωρίου Σερρών η άγρια δολοφονία ενός ηλικιωμένου κατοίκου από τον μεγαλύτερο αδερφό του, κατά τη διάρκεια καβγά για τις κτηματικές διαφορές που τους είχαν κάνει να μην λένε ούτε «καλημέρα» επί 40 ολόκληρα χρόνια.

Τα δυο αδέρφια συναντήθηκαν στο κτήμα που διεκδικούσαν για να το καθαρίσουν, αλλά δεν άργησε να ξεσπάσει καβγάς μεταξύ τους. Ξαφνικά, ο 83χρονος άρπαξε ένα αιχμηρό σίδερο οικοδομής και άρχισε να το καρφώνει στον θώρακα του 81χρονου αδελφού του, που έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Συγγενείς τους που είδαν τι συνέβη κάλεσαν ασθενοφόρο και ο ηλικιωμένος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών όπου θα γίνει η νεκροτομή. Ο 83χρονος αδερφοκτόνος συνελήφθη από τους αστυνομικούς και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Αμέσως ειδοποιήθηκε τόσο το ΕΚΑΒ όσο, και Αστυνομία και ο 85χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σιδηρόκαστρο αλλά ήταν πλέον αργά καθώς o ηλικιωμένος είχε ήδη καταλήξει.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών για να γίνει νεκροψία - νεκροτομή. Ο 80χρονος αδερφός του συνελήφθη από τις Αρχές και θα οδηγηθεί αρμοδίως. Το περιστατικό προκάλεσε σοκ στη μικρή κοινωνία του Αχλαδοχωρίου, οι κάτοικοι του οποίου αδυνατούν να καταλάβουν πώς δύο αδέρφια έφτασαν στο φονικό.

Πηγή: epilogestv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου