Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Η μαλ@@κία που σας δέρνει τι ποσοστό αναπηρίας παίρνει;


beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Σεξουαλική διαστροφή δεν είναι και η μαλακία των ενηλίκων; Γιατί παραλείφθηκε από τη λίστα του νομοθέτη; Καταγγέλλω το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής (αν)Ασφάλισης για ρατσισμό εναντίον των απανταχού της Ελλάδας μαλακισμένων. Η κατάφωρη αδικία ν' αποκατασταθεί άμεσα, προτού οι μαλάκες της Επικράτειας καταφύγουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο!

Ο κύβος ερρίφθη: κυβερνώντες και νομοθετούντες είναι 100% ανάπηροι! Επίσης, 100% ανάπηροι είναι και οι Έλληνες που τους στέλνουν στην εξουσία και τους ανέχονται. Είμαστε μια χώρα νοητικά, ψυχικά και ηθικά αναπήρων, δηλαδή σακατεμένων, δηλαδή βλαμμένων... Γι αυτό άλλωστε χρειαζόμαστε και κηδεμόνες... Χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει!
Τώρα βαφτίζουν την εγκληματικότητα "αναπηρία" και την καθαγιάζουν! Αν είστε βαφτισμένοι! Πάνε να διαλύσουν την κοινωνία εκ θεμελίων! Να μη μείνει λίθος επί λίθου! Να ξεχαρβαλωθούν τα πάντα! Να χάσουμε και τ' αυγά και τα καλάθια! Εκείνο που οι πατέρες μας αποκαλούσαν παρανομία, διαστροφή, αμαρτία, πάθος, και ο Χριστός συχνά απέδιδε σε κατάληψη από δαιμόνια, στην εποχή της κουλτούρας του ΤΙΠΟΤΑ βαφτίζεται "αναπηρία" και οι αμετανόητοι θ' αντιμετωπίζονται με κατανόηση, απολαμβάνοντας όλα τα προνόμια των αναπήρων!
Έτσι, ένας πυρομανής που συλλαμβάνεται να πυροδοτεί μπετόνια με βενζίνη στο δάσος, για να χτίσει στη συνέχεια το αυθαίρετό του πάνω στην καμένη γη, θ' αντιμετωπίζεται με επιείκεια ως "ανάπηρος"!
"Ανάπηρος" είναι επίσης και ο κλεπτομανής! Όταν θα συλλαμβάνεται να έχει κλέψει την εφορία, θα δηλώνει "ανάπηρος" και θα πέφτει στα μαλακά!
Το ίδιο και οι παιδόφιλοι, κοινώς παιδεραστές! "Ανάπηροι" είναι κι αυτοί οι καημένοι! Δε φταίνε οι ίδιοι, η Φύση φταίει που τους γέννησε με το κουσούρι του παιδόφιλου! Άλλο θέμα αν την "αναπηρία" της παιδοφιλίας πολλοί από δαύτους την κόλλησαν στα -ήντα τους...
Άντε τώρα να πεις στο γονιό του παιδιού που κακοποιήθηκε από παιδόφιλο ότι ο καημένος ήταν ανάπηρος. Θα σε λιντσάρει επί τόπου! Εξυπακούεται, πάντως, ότι και όσοι διακινούν παιδική πορνογραφία είναι κι αυτοί "ανάπηροι" και δεν θα πρέπει να διώκονται. Έτσι δεν είναι;
"Ανάπηροι" και οι σαδομαζοχιστές! Δηλαδή ο διεστραμμένος που μαύρισε το κορμί της γκόμενας με μαστίγιο, θα δηλώνει "ανάπηρος" και θα καθαρίζει!
"Ανάπηροι" είναι και οι τριχοτιλλομανείς! Δηλαδή αυτοί που τραβάνε τα μαλλιά τους και τα βγάζουν. Τώρα εγώ που τα τελευταία δύο χρόνια τραβάω διαρκώς τα μαλλιά μου με τα όσα κακά της μοίρας μας σκαρφίζονται καθημερινά οι κυβερνώντες εναντίον μας τι ποσοστό αναπηρίας έχω; Θέλω απάντηση από τους αρμόδιους για να ζητήσω το αναλογούν αναπηρικό επίδομα, μειωμένο τιμολόγιο ρεύματος, δωρεάν εισιτήρια στα ΜΜΜ, κλπ. προνόμια. Μ' ακούτε βρε σκερβελέδες, νομοθέτες της συμφοράς, που βαλθήκατε να μας τρελάνετε;
«Παιδόφιλοι, επιδειξιομανείς, τζογαδόροι, κλεπτομανείς και πυρομανείς "επιβραβεύονται" από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, καθώς κατατάσσονται στα άτομα με αναπηρία από 20% έως 35%. 
Μάλιστα, όπως αναφέρει το tromaktiko.gr, απολαμβάνουν και προνόμια, όπως για παράδειγμα μείωση στο ρεύμα της ΔΕΗ, εκπτώσεις σε εισιτήρια ΜΜΜ, ίσως ακόμα και επιδόματα...
Από τις 8 Νοεμβρίου 2011, οι παιδόφιλοι επιβραβεύονται με ποσοστό αναπηρίας, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν. 
Κι αν μπορέσουν να πείσουν την επιτροπή ότι επιπλέον έχουν "παρενδυτικό φετιχισμό", ή σκέτο "φετιχισμό", ή "ηδονοβλεψία" ή "σαδομαζοχισμό", τότε τα ποσοστά αναπηρίας προστίθενται στο αρχικό της παιδοφιλίας για να έχουν στη συνέχεια ως "ανάπηροι" εκπτώσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μειωμένο τιμολόγιο ΔΕΗ, πιθανώς ακόμη και αναπηρικό επίδομα. (Για την ακρίβεια υπάρχει κάποιος τύπος που υπολογίζει το συνολικό ποσοστό "αναπηρίας" ανάλογα με το πλήθος των νόσων και το ποσοστό που πάσχει από κάθε μία).» real.gr 
ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ, Αρ. Φύλλου 2611, 8 Νοεμβρίου 2011






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου