Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Πάτρα: Καταδίωξη οχήματος από την Περιμετρική ... μέχρι το κέντρο της πόλης! Πανικός από τους πολίτες που έτρεχαν να σωθούν! ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ
Στο Αστυνομικό τμήμα βρίσκεται  ο οδηγός που σκόρπισε τον τρόμο πριν ΧΘΕΣ στο κέντρο της Πάτρας μετά από άγρια καταδίωξη που ξεκίνησε από την Περιμετρική. 
Πρόκειται για άνδρα 40 ετών, γνώριμο στην ΕΛ.ΑΣ. από παλαιότερες υποθέσεις, με εμπλοκή σε ναρκωτικά κλοπές και ληστεια. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 40χρονος φέρεται να μη μιλά και να έχει αρνητική στάση απέναντι στους αστυνομικούς. Αυτή την ώρα, ο ειδικός σκύλος της ΕΛΑΣ. ερευνά το αυτοκίνητο. 
Πανικό και φόβο προκάλεσε ωστόσο η επικίνδυνη οδήγηση του 40χρονου στο κέντρο της Πάτρας, καθώς οδηγούσε αντίθετα στην οδό Ζαΐμη και παραλίγο να χτυπήσει αυτοκίνητα και πεζούς!
 
------------------------
Άγρια καταδίωξη που "σήκωσε" όλη την Αστυνομία στο ... πόδι, έγινε το πρωί στην περιοχή της Πάτρας.
Σύμφωνα με πληροοφορίες ένας οδηγός ακινητοποιήθηκε στην Περιμετρική για έλεγχο. Οι Αστυνομικοί βεβαίωσαν κλήση. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο οδηγός δεν πήρε την κλήση, πάτησε γκάζει κι έφυγε με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης.
Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε μια ... κινηματογραφική καταδίωξη με τον οδηγό να "μπουκάρει" στο κέντρο της Πάτρας και μάλιστα οδηγούσε για κάποια μέτρα αντίθετα στο ρεύμα. Οι σειρήνες και τα περιπολικά αναστάτωσαν όσους κυκλοφορούσαν εκείνη τη στιγμή στους κεντρικούς δρόμους. Τελικά οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ ακινητοποίησαν τον άνδρα στη Μαιζώνος στο ύψος των ΕΛΤΑ, ενώ ανέβαινε αντίθετα τη Ζαϊμη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου