Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Έφοδος της Αστυνομίας σε ραδιοφωνικό σταθμό – Συνέλαβαν παραγωγό για διακίνηση ναρκωτικών

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Σε πολυδαίδαλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και μεταναστών, φέρονται να εμπλέκονται επώνυμοι που συνελήφθησαν την Τετάρτη (07/06).
Από τους πιο γνωστούς μεταξύ των συλληφθέντων είναι και γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, στον οποίο η Αστυνομία πέρασε τις χειροπέδες ενώ έκανε την εκπομπή του, μέσα στο ραδιοφωνικό στούντιο, στην Κω.
Στο κύκλωμα εμπλέκεται και γνωστός επιχειρηματίας του νησιού, μαζί με το γιο του, ο οποίος φέρεται να είχε σημαντικό ρόλο στην λειτουργία της εγκληματικής οργάνωσης.

Όπως αποκάλυψε ο Διοικητής της Ασφάλειας Αττικής υποστράτηγος Χρ. Παπαζαφύρης, το κύκλωμα εισήγαγε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνη και χασίς από την Αλβανία, τις οποίες αποθήκευε σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους στην Αττική.

Στη συνέχεια, γυναίκες από την Αλβανία μαζί με τα ανήλικα παιδιά τους, αναλάμβαναν την μεταφορά των ναρκωτικών με πλοία της γραμμής στην Κω ώστε να μην κινούν τις υποψίες Αστυνομικών και Λιμενικών.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια, οι δράστες παραλάμβαναν τα ναρκωτικά στην Κω και τα έκρυβαν σε τουριστικές μονάδες και δωμάτια, επίσης για να μην κινούν τις υποψίες των Αρχών.

Μάλιστα σε μια περίπτωση, σημειώνει η εφημερίδα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που επί έξι μήνες βρίσκονταν στο νησί και πραγματοποιούσαν έρευνες χωρίς να τους αντιληφθούν οι συνάδελφοι τους στο νησί, εντόπισαν μεγάλη ποσότητα χασίς κρυμμένη μέσα στο μπάνιο τουριστικού δωματίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου