Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Θρίλερ με… "αδέσποτες" σφαίρες που τραυμάτισαν δυο γυναίκες στον Κορυδαλλό ΦΩΤΟ

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Δυο περίεργα περιστατικά, με τον τραυματισμό δυο γυναικών από… αδέσποτες σφαίρες σε δυο διαφορετικά σημεία στον Κορυδαλλό εξετάζει η αστυνομία και προσπαθεί να βρει την άκρη του νήματος σε μια πολύ περίεργη υπόθεση.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου (03.06.2017) σε δυο διαφορετικές καφετέριες, που απέχουν τουλάχιστον ένα χιλιόμετρο η μια από την άλλη. Μια από τις γυναίκες βρισκόταν σε καφετέρια και έπινε τον καφέ της στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου και η δεύτερη σε καφετέρια στην οδό Δημητρακοπούλου.

Και οι δυο γυναίκες ένιωσαν κάψιμο στο πόδι τους. Αμέσως μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο κι εκεί διαπιστώθηκε ότι έφεραν επιδερμικό τραύμα από σφαίρα!

Τα τραύματα που έχουν οι δυο γυναίκες είναι ο 9αρι όπλο και η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο οι σφαίρες να προήλθαν από πυροβολισμούς στο πλαίσιο κάποιου… γάμου ή κάποιου γλεντιού που ίσως να γινόταν εκείνη την ώρα κοντά στο σημείο

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟ

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί ολοι αυτοί οι μαλακες ενοχλουν...Χθες βράδυ ακούστηκε περίεργος θορυβος στο κλιμακοστάσιο..άνοιξαν να δουν τι συμβαίνει και βρήκαν μια σφαίρα.
Είχε πέσει στο σκεπαστρο το τρύπησε και έπεσε μπρος στην πορτα..αν ήταν λίγο πιο πριν ισως χτυπούσε τον ντιλιβερα που ήρθε.
Έλεος πια...Δεν παΙζουν με όπλα μέσα σε κατοικημένες περιοχές..
Απορώ ποιος τους δίνει άδεια οπλοφοριας


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου