Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Βόλος: Ο κλέφτης με τα μαχαίρια απείλησε αστυνομικό

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα αυτοσχέδιο τσεκούρι με ξύλινη λαβή, έναν οικοδομικό κόφτη, πέντε πτυσσόμενους σουγιάδες και τρία μαχαίρια
Δεν απέφυγε τη σύλληψη ο 29χρονος Έλληνας που έβαλε “χέρι” στην ταμειακή μηχανή ενός μίνι μάρκετ στο Βόλο και άρπαξε από μέσα 55 ευρώ. Ο 33χρονος ιδιοκτήτης τον είδε και κάλεσε αστυνομικούς της Ασφάλειας, αλλά όταν πήγαν να του βάλουν χειροπέδες ο νεαρός αρνήθηκε να συμμορφωθεί.

Μάλιστα, εξύβρισε και απείλησε έναν αστυνομικό πριν ακινητοποιηθεί και προσαχθεί στην Ασφάλεια. Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα αυτοσχέδιο τσεκούρι με ξύλινη λαβή, έναν οικοδομικό κόφτη, πέντε πτυσσόμενους σουγιάδες και τρία μαχαίρια, καθώς και ένα ποδήλατο, έναν σκελετό και τέσσερις ρόδες ποδηλάτου, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει ο 29χρονος.

Έτσι, ερευνάται από που έχουν κλαπεί, ώστε να ενσωματωθεί στην δικογραφία και πρόσθετη κατηγορία. Στο μεταξύ, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βόλου άσκησε σε βάρος του νεαρού δίωξη για κλοπή, απείθεια, εξύβριση, απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου