Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

Β..ΡΟΜΑ ΤΣΑΚΙΣΑΝ στο ΞΥΛΟ ΓΙΑΤΡΟ στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ της ΣΠΑΡΤΗΣ-Τα έκαναν ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Β..Ρομά έστειλαν στα επείγοντα γιατρό του Νοσοκομείου Σπάρτης … άφαντοι οι Διοικούντες.

Η χαλαρότητα , η μη σωστή φύλαξη και ενδεχομένως .. άσε θα δούμε τι θα γίνει όταν προκύψει το πρόβλημα , έχουν σαν αποτέλεσμα τον άγριο ξυλοδαρμό της εφημερεύουσας ιατρού στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης.

Το ιστορικό του περιστατικού  βάση των πληροφοριών  είναι ότι βρέθηκε στο Νοσοκομείο με κάταγμα στο πόδι ένας Ρομά και ως είθισται τον ακολουθούσαν  όλοι οι φίλοι και οι  συγγενής.

Μετά την διάγνωση ενημέρωσαν τον ίδιο αλλά και τους δικούς του ανθρώπους ότι θα πρέπει να χειρουργηθεί .

Οι Ρομά ζήτησαν να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο των Αθηνών κάτι που δεν ήταν δυνατόν αφού το περιστατικό μπορούσε να αντιμετωπισθεί από τους ιατρούς , του εδώ Νοσοκομείου.

Το αποτέλεσμα είναι οι Ρομά να επιτεθούν στην ιατρό , να την γρονθοκοπήσουν στο πρόσωπο και αν δεν ήταν συνάδελφοι και διοικητικό προσωπικό εκεί , σίγουρα θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα.

Το απαράδεκτο και το πρωτοφανές της όλης υπόθεσης είναι ότι οι Διοίκηση του Νοσοκομείου δεν αντέδρασε άμεσα με οποιοδήποτε τρόπο κάτι που συζητείται έντονα στην σοκαρισμένη κοινωνία της Λακωνίας.

Οι Ρομά συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη , αλλά τα ψυχολογικά τραύματα της καθ΄ όλα εξαιρετικής ιατρού δύσκολα θα επουλωθούν.

Περιμένουμε απαντήσεις της Διοίκησης.

dimotikiagoratislakonias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου