Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Πάτρα: ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ έκανε τον πεθαμένο για να ξεφύγει

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Συνέβη λίγα λεπτά πριν τις έξι το απόγευμα, στο νέο λιμάνι της Πάτρας, με "πρωταγωνιστή" έναν νεαρό μετανάστη αλλά και άντρες του λιμενικού.
Ο μετανάστης σε έλεγχο που έγινε σε τριαξονικό φορτηγό που προοριζόταν να ταξιδέψει για Ιταλία, εντοπίστηκε από τους λιμενικούς, οι οποίοι τον καλούσαν να βγει από το σημείο που είχε κρυφτεί αλλά εκείνος δεν έδινε κανένα σημάδι ζωής και δεν αντιδρούσε.

Οι λιμενικοί θεώρησαν ότι ο νεαρός άνδρας είχε χάσει τις αισθήσεις του παραμένοντας εγκλωβισμένος στην καρότσα του οχήματος άγνωστο για πόσες ώρες. Μάλιστα υπέθεσαν ότι ενδεχομένως να έχει χάσει τη ζωή του...

Κάλεσαν επειγόντως το ΕΚΑΒ ωστόσο λίγο πριν το ασθενοφόρο φτάσει στον Νέο λιμένα της Πάτρας, δόθηκε εντολή να ακυρώσει τον προορισμό του, καθώς όπως ενημερώθηκε το κέντρο, ο μετανάστης προσποιόταν τον πεθαμένο για να γλιτώσει την σύλληψη από τους λιμενικούς.

Ωστόσο μη αντέχοντας άλλο την ακινησία και την παραμονή μέσα στον ήλιο κάτω από την καρότσα του φορτηγού, τελικά ο μεταναστη αναγκάστηκε να δώσει σημεία ζωής, αντιδρώντας στις εντολές των λιμενικών.

Πηγή: PatrasTimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου