Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

Μεσολόγγι: Πυροβόλησε δύο και τραυμάτισε τον αδελφό του

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Το περιστατικό συνέβη στην Κατοχή Μεσολογγίου, όταν ο δράστης καυγάδισε με τον 39χρονο ιδιοκτήτη του συνεργείου και πυροβόλησε μία φορά προς το έδαφος με κυνηγετική καραμπίνα
τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου οδηγήθηκε ένας 32χρονος που βγήκε εκτός εαυτού μετά από διαπληκτισμό σε συνεργείο αυτοκινήτων και πυροβόλησε μια φορά στο έδαφος και μια φορά κατά του… αδελφού του, αλλά το κίνητρό του παραμένει σκοτεινό!

Το περιστατικό συνέβη στην Κατοχή Μεσολογγίου, όταν ο δράστης καυγάδισε με τον 39χρονο ιδιοκτήτη του συνεργείου και πυροβόλησε μία φορά προς το έδαφος με κυνηγετική καραμπίνα. Στη συνέχεια, μπήκε στο αυτοκίνητό του και μέσα από αυτό πυροβόλησε άλλη μια φορά, τραυματίζοντας ελαφρά τον 36χρονο αδελφό του που βρισκόταν σε απόσταση 20 μέτρων!

Ούτε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας που τον συνέλαβαν και κατέσχεσαν δύο κάλυκες από τα φυσίγγια και το όπλο εξήγησε για ποιο λόγο άνοιξε πυρ, αλλά ούτε και στον εισαγγελέα, που του απήγγειλε κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί όπλων και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Ίσως, όμως, αποφασίσει να λύσει την σιωπή του στον ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου