Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ : Διάσωση τραυματία από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ στην Αθήνα

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Οι συμπλοκές μεταξύ κακοποιών στο κέντρο της Αθήνας έχουν, εδώ και καιρό, πάψει να αποτελούν είδηση...

Όπως επίσης και η επέμβαση της αστυνομίας σε αιματηρά περιστατικά με τραυματισμούς που καταλήγουν στη σύλληψη του δράστη ή των δραστών.

Όμως το γεγονός ότι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ κατάφεραν μόνοι τους να κρατήσουν στη ζωή έναν αλλοδαπό, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε ερθει σε συμπλοκή με μαχαίρια με έναν Έλληνα, δεν μπορεί να περάσει στα “ψιλά”.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που έχει στη διάθεση του το CNN Greece αποτυπώνεται η αγωνία και οι προσπάθειες των αστυνομικών να παράσχουν οι ίδιοι τις πρώτες βοήθειες στον αλλοδαπό που βρίσκεται αιμόφυρτος στο έδαφος, τραυματισμένος στη μηριαία αρτηρία και κινδυνεύει να πεθάνει απο αιμορραγία.

Στο οπτικό υλικό ακούγονται οι εκκλήσεις τους για ασθενοφόρο και καταγράφονται όλες οι κινήσεις τους καθώς με ειδικό ιμάντα προσπαθούν να σταματήσουν την αιμορραγία.

Ο δρόμος έχει αποκλειστεί απο ομάδες της ΔΙΑΣ και ένας από τους αστυνομικούς σκύβει πάνω στον τραυματία και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο ζωής για τον αλλοδαπό.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε τελικά στο νοσοκομείο και ο χειρουργός είπε στους αστυνομικούς ότι εκείνοι ήταν που -με την εκπαίδευσή τους και την πρωτοβουλία που πήραν χωρίς να χρονοτριβούν- του έσωσαν τη ζωή.


Πηγή : cnn.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου