Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

ΜΟΥΔΑΝΙΑ : ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΡΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟΙ, ΕΠEΙΔΗ ΔΕΝ ΝΗΣΤΕΥΑΝ το μήνα του Ραμαζανιού ! ΒΙΝΤΕΟ

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Στην προβλήτα του IDO στα Μουδανιά, πατέρας και γιός έτρωγαν στο εστιατόριο ¨Γεύσεις Ανατολίας¨, όταν δέχτηκαν επίθεση από ομάδα 4 οπισθοδρομικών επειδή δεν κρατούσαν την νηστεία.
Η πρώτη είδηση για επίθεση από οπισθοδρομικούς στον μήνα του Ραμαζανιού, ήρθε από τα Μουδανιά.
Στο περιστατικό που συνέβη στο εστιατόριο ¨Γεύσεις Ανατολίας¨ στην προβλήτα του IDO, 4 οπισθοδρομικοί επιτέθηκαν σε δύο άτομα όταν είδαν πως δεν κρατούσαν την νηστεία.
Αναφέρεται πως την ώρα που έτρωγαν πατέρας και γιός πέρασαν από δίπλα τους οι οπισθοδρομικοί και τους είπαν ¨καλή όρεξη¨ και τότε αυτός αντέδρασε. Αυτοί που έτρωγαν είπαν πως είναι σε ταξίδι και για αυτό δεν μπορούσαν να κρατήσουν νηστεία και τότε οι άλλοι τους είπαν ¨Τότε δεν θα τρως μπροστά στα μούτρα του κόσμου¨. Λογομάχησαν για αυτό το θέμα και μετά οι δράστες αρχικά τους πέταξαν  νερό και μετά επιτέθηκαν με γροθιές. Από τις μπουνιές ο πατέρας είχε αιμορραγία στην μύτη, ενώ μώλωπες σχηματίστηκαν στο πρόσωπο του γιού.
Οι δράστες απομακρύνθηκαν φωνάζοντας ¨Ξέρετε ρε ποιοι είμαστε εμείς ; ¨, ενώ έγινε γνωστό πως οι πολίτες που υπέστησαν την επίθεση δεν έκαναν καταγγελία.
Από την άλλη ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου δεν βοήθησε καθόλου τους πελάτες του που δέχθηκαν επίθεση στην δική του επιχείρηση, ενώ αυτά που συνέβησαν καταγράφηκαν από έναν άλλο πολίτη που βρισκόταν εκεί.Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου