Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΤΗΣΗ ΤΟΥ «ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ»-ΜΑΥΡΗ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ… ΣΤΙΣ 3 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ!

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Στην περιοχή Δένδρα λίγο έξω από την Λάρισα, εντοπίστηκαν γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης, τα συντρίμμια του αεροσκάφους της Αερολέσχης Λάρισας, το οποίο και χάθηκε από το ραντάρ και αναζητούνταν από το βράδυ της Τετάρτης.
Aeroskafos-Ptosi_568_355
Στο σημείο εντοπίστηκαν και οι σοροί των δύο άτυχων επιβατών του αεροσκάφους όπου και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
XARTHS_LARISA_AEROPLANO
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και οι δύο επιβαίνοντες βρέθηκαν δεμένοι στα καθίσματα του αεροσκάφους.
Σημειώνεται πως η επιχείρηση για τον εντοπισμό του αεροσκάφους της Αερολέσχης ήταν δύσκολη, καθώς η νύχτα και το μικρό μέγεθος του αεροσκάφους εμπόδιζαν τον εντοπισμό του.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν δυνάμεις της αστυνομίας, 10 οχήματα και 23 άντρες της Πυροσβεστικής, αλλά και ελικόπτερο του Στρατού.
Η επιχείρηση εντοπισμού είχε απλωθεί σε μεγάλη έκταση και σε σημεία όπου υπήρχαν πληροφορίες για την πιθανή πτώση του αεροσκάφους, με κύρια σημεία τις περιοχές Πλατανούλια, και Δένδρα, όπου και τελικά σημειώθηκε το δυστύχημα.


Σοκ στο Πανελλήνιο έχει προκαλέσει η τραγωδία με το μονοκινητήριο αεροσκάφος που κατέπεσε το βράδυ της Τετάρτης σε αγροτική περιοχή μεταξύ Δένδρων και Πλατανουλίων, έξω από τη Λάρισα, και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι δύο επιβαίνοντες.
Στο αεροσκάφος επέβαινε ο ιδιοκτήτης του, Διονύσης Τσεκούρας, 43 ετών, γνωστός επιχειρηματίας στο χώρο της εμπορίας και διανομής μάρκας καφέ. Ο Διονύσης Τσεκούρας ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
Εικόνες από το προφίλ του Διονύση Τσεκούρα στο facebook:
Λ1
Λ2
Ο δεύτερος επιβάτης ήταν ο 34χρονος Νικόλαος Γρηγορίου, αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος αυτήν την χρονική περίοδο υπηρετούσε στην Καλαμάτα, ενώ παλαιότερα είχε περάσει από μονάδα της 110 Πτέρυγας Μάχης της Λάρισας.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι επιβαίνοντες ήταν φίλοι, ενώ κατάγονταν από την περιοχή της Αμφιλοχίας.
Οι σοροί των δύο νεκρών, αφού απεγκλωβίστηκαν από τα συντρίμμια του αεροσκάφους, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου αναμένεται να διεξαχθεί νεκροψία – νεκροτομή.
Στη Λάρισα αναμένεται η Επιτροπή
Σε ότι αφορά τα αίτια της πτώσης του αεροσκάφους, αυτά θα διερευνηθούν από κλιμάκιο της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων, η οποία αναμένεται στο σημείο του συμβάντος το μεσημέρι.

Σημειώνεται πως τα συντρίμμια του αεροσκάφους παραμένουν στο σημείο – ένα χωράφι με αμυγδαλιές – ώστε να γίνει η αυτοψία, ενώ φυλάσσονται από δυνάμεις της Αστυνομίας.
L1
L2
L3
L4
L5
ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Συναγερμός έχει σημάνει από τις 21.00 το βράδυ της Τετάρτης σε αστυνομία, πυροσβεστική και ΕΚΑΒ εξαιτίας πληροφορίας για πτώση αεροσκάφους της Αερολέσχης Λάρισας στην περιοχή των Δένδρων της επαρχίας Τυρνάβου.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική πρόκειται για ένα υπερελαφρό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα. Άλλες πληροφορίες μιλάνε για 4 άτομα.
Τρία οχήματα της πυροσβεστικής σπεύδουν στο σημείο για να πραγματοποιήσουν έρευνες στις περιοχές Πλατανούλια και Δένδρα. Στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο Απάτσι του στρατού. Όπως αναφέρει η αστυνομία της Λάρισας το σήμα του μονοκινητηρίου αεροσκάφους δεν εντοπίζεται από τις 21.00,  ενώ αναμενόταν να προσγειωθεί στις 20:55 στην Τερψιθέα Λάρισας. Ο ένας εκ των δύο επιβαινόντων φέρεται να είναι εν ενεργεία πιλότος της πολεμικής αεροπορίας και ανήκει στην 120 ΠΕΑ της Καλαμάτας.
aeroplano2
Όλα δείχνουν να συντείνουν σε πτώση του αεροσκάφους καθώς ενεργοποιήθηκε το σύστημα beacon που εκπέμπει σε περίπτωση πρόσκρουσης ή συντριβής.
πληροφορίες από thinknews.gr

aeroplano3


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου