Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Αστυνομικός παγίδεψε σπείρα ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ που εισήγαγε 44 κιλά χασίς

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Δυο Αλβανοί συνελήφθησαν από τους άνδρες της Δίωξης και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών
Όσκαρ ηθοποιίας δικαιούται ένας αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, που κατάφερε να διεισδύσει σε μια σπείρα που εισήγε μεγάλες ποσότητες χασίς από την Αλβανία και να οδηγήσει στην εξάρθρωσή της και την ταυτοποίηση ενός Έλληνα από την Ηλεία που θα παραλάμβανε σχεδόν 44 κιλά ναρκωτικών για να τα διακινήσει σε περιοχές της δυτικής Ελλάδας.

Ο αστυνομικός μαζί με δυο Αλβανούς μέλη του κυκλώματος συναντήθηκαν τη νύχτα της  Κυριακής με πάνοπλους “βαρόνους” του αλβανικού καρτέλ στα ελληνοαλβανικά σύνορα, κοντά στην περιοχή Νεγράδες, απ' όπου παρέλαβαν ένδεκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 43 κιλών και 641 γραμμαρίων. Κατά την εποστροφή τους, όμως, ειδοποίησε με συνθηματικό τρόπο τους συναδέλφους του και εκείνοι ακινητοποίησαν το όχημά τους στα Ιωάννινα.

Οι δυο Αλβανοί συνελήφθησαν από τους άνδρες της Δίωξης και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση. Ο Έλληνας αποδέκτης του χασίς ταυτοποιήθηκε κατά την διάρκεια της προανάκρισης και αναζητήθηκε στην περιοχή της Ηλείας όπου κατοικεί, αλλά δεν βρέθηκε και η έρευνα για την σύλληψή του βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου