Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Ζεφύρι: Οικογενειακό κύκλωμα ναρκωτικών με «αιχμή» τα ανήλικα παιδιά τους


beteranizhta.blogspot.gr

ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Σε οικογενειακή «επιχείρηση» διακίνησης ναρκωτικών, που είχαν στήσει Ρομά από το Ζεφύρι Αττικής στα πρότυπα της «Καμόρα», συμμετείχαν ακόμη και μικρά παιδιά, που χρησιμοποιούνταν για κάλυψη και για προώθηση του «εμπορεύματος».

Σύμφωνα με την αστυνομία, τέσσερις οικογένειες Ρομά πουλούσαν ηρωίνη και χασίς σε χρήστες ναρκωτικών, αναθέτοντας την παράδοση των παράνομων ουσιών γινόταν στις γυναίκες και τα παιδιά των οικογενειών.

Το απόγευμα της Τετάρτης, η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής προχώρησε σε οργανωμένη επιχείρηση συλλαμβάνοντας 26 από τα μέλη του «οικογενειακού κυκλώματος», ενώ αναζητούνται ακόμα 11.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες, εκτός από τους 9 άνδρες και τις 9 γυναίκες, είναι και 8 παιδιά ηλικίας 13 έως 16 ετών. Εκτός από τα μέλη της οργάνωσης συνελήφθησαν και 18 χρήστες ναρκωτικών, που είχαν πάει στο Ζεφύρι για να προμηθευτούν τη δόση τους.

Από τις έρευνες σε οκτώ κατοικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 29,7 γραμμάρια ηρωίνης, 15 ναρκωτικά δισκία, 700 γραμμάρια κάνναβης και 3.424 ευρώ σε μετρητά. Επιπλέον κατασχέθηκαν τα οχήματά τους (δύο αυτοκίνητα και μία μοτοσυκλέτα) και 16 κινητά τηλέφωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου